Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintre cei mai bine plătiţi jucători de la FCSB, luaţi la rost de Becali: ”Într-o lună de zile s-a schimbat? Eşti cel mai talentat din ţară, dar dacă dormi...”

Doi dintre cei mai bine plătiţi jucători de la FCSB, luaţi la rost de Becali: ”Într-o lună de zile s-a schimbat? Eşti cel mai talentat din ţară, dar dacă dormi...”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a luat la rost doi dintre jucători, după ce a rămas nemulţumit de prestaţiile lor din ultima vreme.

FCSB a avut parte de un parcurs mai mult decât respectabil în ultimele etape, care a început de când Edi Iordănescu încă era pe banca tehnică.

Formaţia roş-albastră nu a mai fost înfrântă de la finalul lui august, de când a fost distrusă de CFR, scor 1-4, la al doilea meci al lui Iordănescu jr. pe bancă.

Din acel moment, cei de la FCSB au reuşit să câştige toate partidele din campionat în afară de una, o remiză 0-0 împotriva lui Voluntari, ultimul meci al fostului antrenor la echipă.

După venirea lui Petrea, FCSB a mai însumat patru victorii din patru, iar, în urma eliminării din cupă la masa verde, echipa are un obiectiv simplu, să ia titlul.

Graţie lotului foarte numeros pe care îl are, plin de diverse opţiuni ofensive, jucătorii lui Toni Petrea îşi mai pot permite să aibă meciuri slabe, fiindcă sigur să gaseşte un alt fotbalist care să aibă o sclipire.

Doi dintre cei mai bine plătiţi jucători de la FCSB, luaţi la rost de Becali

Însă, doi dintre jucătorii de la club l-au dezamăgit foarte rău pe Becali, Keşeru şi Budescu.

Dacă în atacant recunoaşte că încă are încredere, întrucât începuse bine sezonul, fostul mijlocaş de la Astra nu mai pare a fi pe placul lui Becli, întrucât îl consideră cel mai talentat din ţară, dar prea lent şi neconcentrat.

La Keşeru sunt dezamăgit. Am văzut primele 3 meciuri şi am zis că jucătorul ăsta joacă la orice echipă din lume. Într-o lună de zile s-a schimbat?

Îl aştept pe Keşeru de acum o lună de zile. Vreau să fie mai rapid şi mai agresiv.

Iar de la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. E la mijlocul terenului, se uită şi când să dea în minge, dă în piciorul alăuia. Ăsta ce înseamnă? Lentoare.

Nu e concetrat. Eşti cel mai talentat din ţară, dar dacă dormi nu mai faci nimic cu talentul. Să se concentreze mai mult să nu-i fie 'varza' furată”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: budescu keşeru 

viewscnt
Articole similare