Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

8 milioane de dolari pentru Florinel Coman, plus 50% dintr-un eventual transfer: ”A venit directorul general, un brazilian”

8 milioane de dolari pentru Florinel Coman, plus 50% dintr-un eventual transfer: ”A venit directorul general, un brazilian”

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit că a primit o ofertă consistentă pentru Florinel Coman.

Ultimii 2 ani au fost de coşmar pentru Florinel Coman. Atacantul de 23 de ani a suferit 3 accidentări grave şi acum se pregăteşte să revină pe teren.

Talentul său a fost însă remarcat de mai multe cluburi din străinătate. Giovanni Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 8 milioane de dolari pentru Florinel Coman.

Ce club a oferit 8 milioane de euro pentru Florinel Coman

Florinel Coman este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze foarte mulţi bani. Adus pe 3 milioane de euro de la Farul (fost Viitorul), atacantul de 23 de ani este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1.

Din păcate, accidentările din ultimii aproape 2 ani i-au blocat ascensiunea, dar Florinel Coman speră să revină la forma care l-a făcut interesant pentru multe cluburi din străinătate.

Giovanni Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 8 milioane de dolari pentru Florinel Coman. În acelaşi timp, FCSB ar fi rămas cu 50% dintr-o eventuală revânzare a jucătorului.

În plus, şi salariul jucătorului era foarte atractiv: un milion de dolari pe sezon.

”Uff, cât timp a pierdut băiatul ăsta din cauza accidentării, aproape doi ani... Uite, aici, în biroul din faţa noastră, am avut ofertă de la un club american, din Orlando.

A venit directorul general, un brazilian, l-am chemat şi pe Coman. Ofereau 8 milioane de dolari şi 50 la sută! Era deja pandemie, deci vorbim de acum un an şi câteva luni. Vara lui 2020.

N-a vrut Gigi! Coman lua 1 milion de dolari pe an! Asta e! Acum îi trebuie sănătate şi să revină în formă, are doar 23 de ani”, a dezvăluit Giovanni Becali pentru Fanatik.ro.

Transferul a fost blocat însă de condiţiile impuse de Gigi Becali. Patronul FCSB ar fi dorit ca suma să fie în euro, ceea ce ar fi însemnat peste 9 milioane de dolari.

Până la urmă, cei de la Orlando City au renunţat la transferul lui Florinel Coman.

Florinel Coman a trecut peste ultima accidentare, pe care a suferit-o la finalul lunii august şi ar putea reveni chiar în derby-ul cu Rapid.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare