Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB. Când ar putea juca primul meci: ”Va fi în lot”

Revenire de senzaţie la FCSB. Când ar putea juca primul meci: ”Va fi în lot”

FCSB

Comentarii

Cei de la FCSB se pregătesc de revenirea unuia dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1.

Acest final de an este destul de dificil pentru FCSB. Vicecampioana României va avea derby-ul cu Rapid la mijlocul acestei săptămâni şi în week-end va avea o deplasare foarte grea, la Sfântu Gheorghe.

Însă Toni Petrea a primit o veste excelentă pe acest final de an. La FCSB se pregăteşte de revenire unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1.

Revenire spectaculoasă la FCSB: ”Cu Rapid sperăm să intre 20-30 de minute”

Coşmarul unuia dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1 se apropie de final. Acesta ar putea reveni la FCSB încă de la derby-ul cu Rapid, când ar putea intra pe final.

Este vorba despre Florinel Coman, cel care a suferit o accidentare la finalul lunii august, într-un meci cu Sepsi.

Atacantul de 23 de ani a reuşit să se recupereze şi a intrat în programul echipei, dar este în urmă cu pregătirea fizică.

Totuşi, Mihai Stoica le dă o veste foarte bună suporterilor FCSB. Florinel Coman ar putea reveni pe teren chiar în derby-ul cu Rapid, programat miercuri, de la 20:30.

Florinel Coman va face parte din lotul pentru derby şi, foarte probabil, va intra pe finalul meciului, lucru dezvăluit de Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB-ului:

”Da, va fi în lot. Coman cu Rapid sperăm să poată intra 20, poate 30 de minute”, a confirmat Mihai Stoica.

Florinel Coman, talentul ţinut în loc de accidentări grave

Ajuns la 23 de ani, Florinel Coman este unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia lui. Însă ultima perioada a fost plină de ghinioane pentru el.

În septembrie 2020, când era în plină ascensiune, Florinel Coman s-a accidentat într-un meci cu Backa Topola, din Europa League şi a fost atunci nevoit să lipsească până în decembrie.

Ulterior, atacantul născut în Brăila a jucat până în luna martie, când a suferit o nouă accidentare, de această dată la naţională, în partida tur cu Macedonia de Nord, din preliminariile Cupei Mondiale.

A revenit abia la începutul acestui sezon, însă n-a avut timp să se bucure prea mult. Pe 28 august 2021, Florinel Coman a suferit o nouă accidentare gravă, o pubalgie, pentru care a fost nevoit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală.

Acum, Florinel Coman revine după acea accidentare şi, foarte probabil, va intra în meciul cu Rapid.

 

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare