Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă s-a făcut patron! "Da, se mişcă şi vând foarte scump. Sunt unic acţionar"

Ionuţ Chirilă s-a făcut patron! "Da, se mişcă şi vând foarte scump. Sunt unic acţionar"

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Chirilă încă aşteaptă să revină în fotbalul românesc. Antrenorul locuieşte în Franţa, unde şi-a deschis o afacere cu pantofi, iar din stoc nu lipsesc articolele de lux.

Ionuţ Chirilă s-a făcut afacerist: "Da, vând pantofi foarte scumpi"

Ionuţ Chirilă a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Ionuţ Chirilă este un antrenor de fotbal care a debutat ca principal în 2001 la Electromagnetica. A mai trecut pe la CSM Focşani, Jiul Petroşani, UTA Arad, Concordia Chiajna, Poli Iaşi, ASA Târgu Mureş. Ultima echipă antrenată a fost Academica Clinceni. 

El şi-a deschis un magazin la Cannes, una dintre staţiunile de turism renumite de pe Coasta de Azur. Ionuţ Chirilă este acţionar în afacerea cu pantofi de lux, iar startul i l-a dat "o doamnă din înalta societate". 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Antrenorul a oferit detalii despre proiectul său. 

"Am un magazin la Cannes. Nu aduc şi în România pantofi. Da, se mişcă magazinul. Am ceva special cu Arrigo Sacchi, care a făcut cel mai mare Milan din lume, ci Rijkaard, Gullit şi Van Basten, care spune <<Vindeam pantofi şi am ajuns în fotbal datorită unui bibliotecar>>. 

Da, vând pantofi foarte scumpi, dar nu mă ocup eu de chestia asta. (n.r. - cum şi-a deschis afacerea) Mi-a spus o doamnă din înalta societate: <<Ionuţ, un bărbat se cunoaşte după ceas şi pantof. Restul... poate fi îmbrăcat şi în costum de sudor>>. 

Da, eu doar finanţez magazinul. Se ocupă nişte fete care au lucrat la Chanel, nu sunt românce. Da, sunt acţionar unic. Singur. Da, Cristi Borcea a luat mai multe perechi, el s-a îmbrăcat elegant toată viaţa",  a declarat Ionuţ Chirilă, la SportCast cu Sile.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: ionuţ chirilăionuţ chirilă magazin pantofiionuţ chirilă afacere 

viewscnt
Articole similare