Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer la Barcelona! Mutare surprinzătoare pe piaţa transferurilor. Ce sumă plăteşte gruparea blaugrana

Transfer la Barcelona! Mutare surprinzătoare pe piaţa transferurilor. Ce sumă plăteşte gruparea blaugrana

FC Barcelona

Comentarii

Conform jurnalistului Alberto Rambla de la Don Balon, FC Barcelona a obţinut transferul fotbalistului olandez Ludovit Reis.

Aproximativ 5 milioane de euro plăteşte gruparea de pe Camp Nou pentru fotbalistul care reprezintă un ”pariu pentru viitor”. Preşedintele clubului olandez Groningen, Hans Nijland a confirmat că fotbalistul în vârstă de 18 ani este la un pas de un transfer la Barcelona!

”Nu s-au semnat actele, dar luăm în calcul transferul lui Reis la FC Barcelona” a explicat acesta. Mijlocaş central de fantezie, cu o excelentă viziune asupra jocului, foarte tehnic şi rapid, Reis va efectua perioada de pregătire alături de gruparea catalană.

Fără îndoială, Reis va face parte din planurile echipei secunde, Barcelona B, dar există şi posibilitatea ca el să fie împrumutat la un alt club din Primera Division. În special pentru că pe Camp Nou există o concurenţă foarte mare în această poziţie, cu Vidal, Arthur, Rakitic, Alena şi Frenkie de Jong având prima şansă la titularizare.

În Catalonia există însă şi circumspecţi. Presa din această zonă crede că Barcelona pariază greşit pe un fotbalist străin, necunoscut, în condiţiile în care în curtea clubului se află jucători excelenţi precum Oriol, Riqui Puig, Monchu sau Alex Collado, toţi mijlocaşi centrali crescuţi de La Masia.

Afla mai multe despre: ludovit reisfc barcelona 

viewscnt
Articole similare