Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer neaşteptat făcut de Hagi. A luat un puşti de perspectivă din Liga 1 cu două zile înaintea meciului decisiv cu Iaşi

Transfer neaşteptat făcut de Hagi. A luat un puşti de perspectivă din Liga 1 cu două zile înaintea meciului decisiv cu Iaşi

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul (21 ani) a anunţat că l-a achiziţionat pe atacantul Robert Răducanu, de la Concordia Chiajna, joi, cu două zile înaintea meciului cu CSM Poli Iaşi, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

Răducanu a semnat un contract pe trei ani şi jumătate.

„Am ales Viitorul pentru că este campioana României, pot creşte aici foarte mult. A contat foarte mult şi faptul că voi lucra alături de domnul Hagi, dar şi că li se oferă multe şanse de a juca celor tineri. Îmi doresc să confirm încrederea, să ajung titular şi să încheiem campionatul cât mai sus în clasament“, a declarat Robert Răducanu.

FC Viitorul întâlneşte CSM Poli Iaşi în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I, sâmbătă, de la ora 19.45, la Iaşi. Înaintea etapei XXVI, FC Viitorul ocupă locul patru în clasament, cu 41 de puncte, cu două mai multe decât CSM Poli Iaşi, echipă aflată pe locul şapte, prima poziţie de play-out. 

Afla mai multe despre: robert raducanuviitorulliga 1csm iasi 

viewscnt
Articole similare