Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer pentru Dennis Man direct în Champions League! A venit confirmarea, clubul îl îmbogăţeşte pe Gigi Becali: "Discutăm transferul"

Transfer pentru Dennis Man direct în Champions League! A venit confirmarea, clubul îl îmbogăţeşte pe Gigi Becali: "Discutăm transferul"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-ar putea îndeplini visul, în cele din urmă, cu un transfer pe multe milioane de euro de la FCSB. Apar tot mai multe informaţii în privinţa plecării lui Dennis Man (21 de ani) la o formaţie cu pretenţii din afara României. Impresarul Arcadie Zaporojanu a dezvăluit ultimele detalii despre ce ar putea fi transferul mult dorit şi de tânărul jucător al FCSB.

PAOK, Aris, Feyenoord, Atalanta, Fiorentina, Sheffield United sau Fenerbahce sunt echipele despre care s-a scris, în ultimele luni, că sunt interesate de fotbalistul sosit la vicecampioana României de la UTA Arad. Din 2016 şi până în prezent, Dennis Man a avut o ascensiune remarcabilă, iar ultimul club interesat de jucătorul FCSB face parte dintre primele cinci echipe din Serie A. 

Dennis Man poate prinde un transfer de vis în Serie A. Gigi Becali aşteaptă milioanele de euro

FCSB rămâne clubul care vinde cel mai bine în străinătate dintre echipele din România. După Vlad Chiricheş, Nicolae Stanciu sau Florin Gardoş, Gigi Becali are de gând să dea lovituri financiare şi cu Florinel Coman sau Dennis Man, după mai multe sezoane în care a aşteptat momentul potrivit, pentru a obţine o sumă importantă. 

Iar finanţatorul FCSB are toate motivele să spere că cei doi îi vor aduce o sumă pe măsura pretenţiilor sale. Recent, agentul Arcadie Zaporojanu a confirmat ceea ce Gigi Becali anunţase în urmă cu câteva luni. 

Dennis Man e dorit de un club important din fruntea Serie A, iar contactele dintre părţi continuă în privinţa transferului jucătorului de la FCSB: „Discut cu echipe din Serie A pentru transferul lui Dennis Man, împreună cu Anamaria Prodan. Sunt în relaţie şi cu clubul FCSB. Din Italia este vorba despre o echipă dintre primele cinci ale Serie A, care este interesată de Dennis”, a afirmat Arcadie Zaporojanu pentru SpotMedia.ro.

  • Clasamentul din Serie A în acest moment: 1. Juventus - 63 de puncte, 2. Lazio - 62 de puncte, 3. Inter - 54 de puncte, 4, Atalanta - 48 de puncte, 5. AS Roma - 45 de puncte.

Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de la FCSB îl calmează pe Gigi Becali: "Nu cred în ofertele pentru Man şi Coman. Dacă unul era la CFR, lucrurile puteau să fie diferite"

Ce anticipează Gigi Becali în privinţa transferurilor de la FCSB

În urmă cu câteva luni, nici Gigi Becali nu a dorit să dezvăluie numele clubului din Serie A interesat de Dennis Man, dar nu şi-a ascuns pretenţiile financiare, care ar doborî orice record înregistrat în campionatul românesc: "Dintre Coman şi Tănase, Coman e mai în vogă, dar prima dată o să plece Man pe mulţi bani de tot. Să văd, o să cer 30 de milioane de euro. La ora asta nu ştiu, dar la ora asta o să cer 30 milioane. Nu am vrut să negociez nimic, nu-l vând acum, că nu e perioadă de transferuri. Eu cred că pe Man pot să iau 30 de milioane", susţinea finanţatorul FCSB pentru Telekom Sport la finalul lunii mai. 

Gigi Becali l-a transferat pe Dennis Man în 2016 de la UTA Arad, în schimbul a 500.000 de euro, iar din acel moment fotbalistul a jucat în 120 de meciuri, a marcat de 30 de ori şi a pasat decisiv de 21 de ori. De asemenea, a fost implicat în performanţa naţionalei U21 de la Campionatul European U21 2019 din Italia şi San Marino. 

Afla mai multe despre: dennis manfcsbdennis man fcsbfcsb gigi becaligigi becalidennis man gigi becaligigi becali transferuritransferuri fcsbtransfer dennis mandennis man serie atransfer dennis man serie a 

viewscnt
Articole similare