Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer SENZAŢIONAL pregătit de Gigi Becali! Cine este super fotbalistul pe care FCSB îl aduce în locul lui Budescu

Transfer SENZAŢIONAL pregătit de Gigi Becali! Cine este super fotbalistul pe care FCSB îl aduce în locul lui Budescu

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu are şanse mari să se despartă de FCSB la finalul acestui sezon, iar Gigi Becali pare că a găsit deja omul care să-l înlocuiască pe Budi în echipa roş-albaştrilor.

Budescu a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, iar clauza mică, de doar trei milioane de euro, îl face o ţintă pentru formaţiile din zona arabă. Mijlocaşul ar fi tentat să plece de la FCSB doar în cazul în care oferta financiară va fi una excelentă.

Becali e conştient că îşi poate pierde ”bijuteria” şi a apăsat deja butonul de alertă. Încearcă să-l convingă pe Budescu să-şi prelungească înţelegerea şi să-i mărească atât salariul cât şi clauza de reziliere, dar în acelaşi timp negociază şi un transfer spectaculos.

Becali nu şi-a luat gândul de la Ianis Hagi, asta chiar dacă Hagi a anunţat, în exclusivitate la Telekom Sport, că nu crede că fiul său va juca la altă echipă din România. Totuşi, speranţele steliştilor se leagă de portiţa pe care ”Regele” a lăsat-o deschisă.

Nu pot să exclud nicio posibilitate în fotbal”, a spus Hagi când a fost întrebat dacă Ianis s-ar putea transfera în Liga I.

Pe Ianis nu-l pot lua acum pentru că nu poate să joace în faţa lui Budescu”, a spus, în mai multe rânduri, Becali. Acum, dacă locul rămâne liber, Ianis redevine o ţintă importantă.

Afla mai multe despre: budescusteauafcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare