Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ŞOC pregătit de Dan Petrescu după victoria cu FCSB. CFR Cluj pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor: "Suntem foarte atenţi"

Transfer ŞOC pregătit de Dan Petrescu după victoria cu FCSB. CFR Cluj pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor: "Suntem foarte atenţi"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a început perfect anul 2020 şi a obţinut o victorie extrem de importantă cu CFR Cluj în derby-ul disputat împotriva principalei contracandidate la titlu, FCSB.

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu FCSB. Echipa pregătită de Dan Petrescu a stat perfect în teren, iar roş-albaştrii au încheiat meciul fără să trimită vreun şut pe spaţiul porţii lui Arlauskis. În urma acestei victorii, campioana României s-a distanţat la opt puncte faţă de FCSB, însă echipa lui Bogdan Argeş Vintilă are un meci mai puţin disputat, restanţa cu FC Voluntari, care a fost programată joi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO, în timp real, pe telekomsport.ro.

Acum, după startul perfect de an din Liga I, CFR Cluj se pregăteşte şi pentru dubla eliminatorie pe care o are în 16-imile Europa League cu FC Sevilla. Astfel, Dan Petrescu vrea să-şi întărească echipa în zilele următoare, până la finalul perioadei de transferuri, în speranţa că ardelenii vor putea emite pretenţii în faţa andaluzilor.

CFR Cluj pregăteşte marea lovitură. Dan Petrescu aşteaptă transferul

Pe lângă aducerea lui Alexandru Chipciu, care a fost convins să îşi refuze fosta echipă, FCSB, CFR Cluj plănuieşte acum o nouă lovitură în Liga I. Iasmin Latovlevici a fost surprins la meciul de duminică seara, iar Dan Petrescu a recunoscut, după partida cu CFR, că ar fi interesat de un eventual transfer al fundaşului stânga, rămas liber de contract după despărţirea de Bursaspor.

"Acum am auzit, dar nu, nu am vorbit de Latovlevici. Chiar nu ştiu unde e, nu ştiu ce mai face. Vedem, ne interesează orice jucător bun, vedem dacă e posibil. Acum mi-aţi dat o idee" , a spus Dan Petrescu.

În plus, antrenorul campioanei României a mai dezvăluit că încă este interesat de aducerea altor jucători în actuala perioadă de transferuri din Liga I: "Sunt câteva zile, lista e mare, dar sunt şi mulţi jucători care nu au confirmat. Încercăm să luăm unul sau doi jucători. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că e greu acum să vii la CFR şi să te impui. Dar eu mi-aş mai dori un jucător cel puţin".

Ajuns la 33 de ani, fundaşul stânga a fost surprins pe stadion la meciul CFR Cluj - FCSB, scor 1-0, iar în acest moment este liber de contract, după despărţirea de Bursaspor.

Latovlevici a jucat 176 de meciuri pentru FCSB, a câştigat trei titluri de campion, două Cupe şi o Supercupă a României, iar acum ar putea ajunge la CFR Cluj, unde Mario Camora e singurul fundaş stânga din lot pe care contează Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare