Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer spectaculos reuşit de Academica Clinceni! William De Amorim a semnat cu echipa lui Ilie Poenaru. Ce a spus fostul jucător de la FCSB

Transfer spectaculos reuşit de Academica Clinceni! William De Amorim a semnat cu echipa lui Ilie Poenaru. Ce a spus fostul jucător de la FCSB

Academica Clinceni

Comentarii

După ce sezonul trecut s-a calificat în play-off, Academica Clinceni îşi doreşte să facă performanţă din nou în Liga 1.

Acum, ilfovenii au oficializat mutarea fundaşului brazilian în vârstă de 29 de ani, William De Amorim. Fotbalistul care are şi cetăţenie română a semnat o înţelegere cu echipa lui Ilie Poenaru valabilă pe 2 ani, iar ultima echipă pentru care a evoluat este Bento Goncalves din Brazilia. 

Am făcut vreo 32 de ore până aici!

”Am făcut vreo 32 de ore până aici, dar sunt obişnuit să vin din Brazilia în România. E greu, dar am ajuns cu bine. Am fost fericit când m-au sunat cei de la Clinceni, echipa devine respectată în Liga 1. Mi-a fost dor de România, n-am mai fost de 5 ani aici”, au fost câteva din declaraţiile noului jucător de la Clinceni. 

”Academica Clinceni a mai reuşit un transfer important. William de Amorim va juca pentru echipa noastră după ce a semnat un contract valabil doi ani. Mijlocaşul cu dublă cetăţenie, braziliană şi română, a câştigat o dată campionatul României. 

A ridicat şi un trofeul al Cupei României şi a câştigat de două ori Supercupa României. Toate trofeele au fost în perioada petrecută la Astra. Acum, la 29 de ani, vine din Brazilia, de la Bento Goncalves. În România a evoluat la Astra Giurgiu şi la FCSB. Am mai jucat la Xanthi, în Grecia, şi la Altay, în Turcia”, a comunicat oficial gruparea ilfoveană.

Fotbalistul este evaluat la 300 de mii de euro, potrivit transfermarkt, iar în Liga 1 a jucat 168 de partide şi a înscris 19 goluri. De asemenea, el are 29 de partide disputate în Liga 1 şi a jucat de 3 ori în grupele Europa League: o data când era la FCSB şi de două ori cu Astra Giurgiu. 

Afla mai multe despre: clinceni-liga 1-de amorin 

viewscnt
Articole similare