Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător făcut de Dan Petrescu, după ce Djokovic a semnat cu Rizespor. Ce jucător a fost prezentat oficial la Kayserispor

Transfer surprinzător făcut de Dan Petrescu, după ce Djokovic a semnat cu Rizespor. Ce jucător a fost prezentat oficial la Kayserispor

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu a făcut un transfer surprinzător la Kayserispor, un mijlocaş care n-a jucat prea mult la Lech Poznan, locul 9 în campionatul Poloniei. Karlo Muhar a fost împrumutat până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Cu obiectiv salvarea de la retrogradare, Dan Petrescu este în plină campanie de transferuri. Antrenorul român îşi doreşte mai ales jucători pe care-i cunoaşte, dar Kayserispor a făcut un transfer surprinzător şi l-a luat pe Karlo Muhar, un mijlocaş de 25 de ani care vine de Lech Poznan.

Transfer surprinzător făcut de Dan Petrescu. Ce soluţie a găsit în locul lui Damjan Djokovic

Iniţial, antrenorul lui Kayserispor ajunsese la un acord pentru fostul său jucător de la CFR Cluj, Damjan Djokovic. Transferul era ca şi realizat, dar pe ultima sută de metri a intervenit Marius Şumudică, cel care a reuşit să-l convingă să semneze cu Rizespor.

Soluţia de rezervă pentru Dan Petrescu a fost Karlo Muhar. În vârstă de 25 de ani, Muhar este croat, joacă mijlocaş la închidere şi se bucură de un fizic impresionant, care măsoară 1.90 metri. Potrivit sport.interia.pl, Karlo Muhar a venit sub formă de împrumut, până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv.



Transferul lui Karl Muhar este surprinzător, deoarece mijlocaşul croat are doar 6 apariţii la Lech Poznan, în 13 etape. În plus, este un jucător cu care Dan Petrescu nu a mai lucrat până acum.

Karl Muhar a început fotbalul în ţara natală, la Velika Mlaka şi a mai juact pentru Lokomotiva, Dinamo Zagreb şi Inter Zapresic. În vara lui 2019 a fost transferat de Lech Poznan, care a plătit 400.000 de euro în schimbul său.

Cum a ratat Dan Petrescu transferul lui Damjan Djokovic

”Bursucul” a vrut să-l transfere pe Kayserispor pe Damjan Djokovic, alături de care a lucrat excelent la CFR Cluj. Turcii au făcut o ofertă de împrumut până în vară, pentru 100.000 de euro şi jucătorului i-a promis un salariu de 400.000 de euro.

Însă planurile lui Dan Petrescu au fost încurcate de intervenţia lui Marius Şumudică. Noul antrenor al lui Rizespor l-a contactat pe Damjan Djokovic şi i-a propus un salariu mult mai atractiv, 600.000 de euro. În plus, suma de transfer pe care a primit-o CFR Cluj a fost de 400.000 de euro. Drept urmare, Damjan Djokovic s-a răzgândit în ultimul moment şi a semnat cu Rizespor.

Surprins de această situaţie, Dan Petrescu a ales să-l transfere pe Karlo Muhar, pentru a nu rămâne descoperit în acea zonă.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare