Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-surpriză încercat de Barcelona în ianuarie. Au oferit 50 de milioane de euro în schimbul unui atacant cu cifre mediocre

Transfer-surpriză încercat de Barcelona în ianuarie. Au oferit 50 de milioane de euro în schimbul unui atacant cu cifre mediocre

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a căutat, în perioada de transferuri din ianuarie 2020, un atacant să-l înlocuiască pe accidentatul Luis Suarez (33 de ani), iar până să-l aducă pe Martin Braithwaite (28 de ani) şefii catalani au făcut mai multe oferte. Presa internaţională a scos acum la iveală una dintre ţintele ratate de trupa de pe Camp Nou.

Pe modelul Marc-Andre ter Stegen (27 de ani), adus de la Borussia Moenchengladbach - mutarea sa fiind un real succes -, Barcelona a încercat să-l transfere pe Alassane Plea (27 de ani) şi a oferit 50 de milioane de euro pentru a acesta, scrie Sport, care citează Bild. Dar, nemţii n-au vrut să-l vândă pe Plea în mijlocul sezonului pentru că se luptă la calificarea în Liga Campionilor. Gladbach e pe locul patru în clasamentul din Bundesliga.

Barcelona nu a transferat pe nimeni în perioada de mercate din ianuarie, iar postul a rămas neacoperit. În februarie, după ce s-a accidentat şi Ousmane Dembele (22 de ani), catalanii au transferat de urgenţă, cu permisiunea La Liga, un vârf. L-au adus pe Martin Braithwaite de la Leganes, în schimbul a 18 milioane de euro.

Alassane Plea a marcat de opt ori şi a livrat opt pase de gol în 28 de meciuri jucate la Borussia Moenchengladbach în acest sezon, în 2024 minute.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a vârfului francez, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: alassane pleafc barcelona 

viewscnt
Articole similare