Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surpriză | Real Madrid, discuţii pentru un mijlocaş al cărui contract expiră în vară

Transfer surpriză | Real Madrid, discuţii pentru un mijlocaş al cărui contract expiră în vară

Real Madrid

Comentarii

Presa din Portugalia susţine că antrenorul Julen Lopetegui este omul care militează pentru acest transfer. De altfel, A Bola notează că tehnicianul iberic a fost văzut în Portugalia, unde s-au purtat primele discuţii.

Întâlnirea s-a produs între Julen Lopetegui şi reprezentanţii fotbalistului mexican, Hector Herrera, la hotelul Yeatman din Porto.

Tehnicianul spaniol este marele susţinător al transferului, mai ales câ îl cunoaşte foarte bine pe fotbalistul mexican.

Hector Herrera va intra în iarnă în ultimele şase luni de contract cu FC Porto, iar A Bola scrie că Real Madrid ar putea înainta o ofertă formală în ianuarie pentru el, sau ar putea aştepta până în iarnă când l-ar putea transfera gratis.

Herrera joacă la FC Porto din 2013, când portughezii l-au transferat de la Pachuca. Mexicanul are 197 de meciuri pentru ”dragoni” şi 27 de goluri marcate. Interesul Realului vine ca urmare a plecării lui Mateo Kovacic la Chelsea, dar chiar şi-aşa, gruparea blanco este acoperită la mijlocul terenului, acolo unde Herrera ar urma să întâmpine o concurenţă dură cu fotbalişti ca Modric, Kroos, Casemiro, Isco, Marcos Llorente sau Dani Ceballos.

Afla mai multe despre: julen lopeteguireal madridhector herreratransferuri 

viewscnt
Articole similare