Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer total surprinzător. A negociat cu FCSB, dar a semnat cu marea rivală. Reacţia lui MM Stoica: "Vorbisem, dar n-a mai venit la noi"

Transfer total surprinzător. A negociat cu FCSB, dar a semnat cu marea rivală. Reacţia lui MM Stoica: "Vorbisem, dar n-a mai venit la noi"galerie foto

FCSB

Comentarii

Naţionala României U21 a condus cu 2-0 până în minutul 63 în deplasarea din Albania, însă, în cele din urmă, a fost învinsă cu scorul de 3-2, în debutul preliminariilor pentru EURO 2025.

În centrul defensivei tricolorilor s-a regăsit şi Matei Ilie. Aflat la meciul său de debut pentru naţionala pregătită de Daniel Pancu, fundaşul central în vârstă de 20 de ani nu l-a impresionat pe Mihai Stoica.

De altfel, oficialul FCSB-ului a dezvăluit că vicecampioana României a fost în discuţii pentru a-l aduce pe tânărul fotbalist în lot.

"Matei Ilie, băiatul lui Costel Ilie, antrenorul, juca prin Italia. La un moment dat, a fost o discuţie, vorbise Toni Petrea să-l luăm şi noi, să-l vedem, dar n-a mai venit.

Până la urmă, a ajuns la CFR Cluj, dar la fel, nu joacă acolo" , a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Crescut la Piatra Neamţ, Matei Ilie a plecat în 2017 în Italia, unde a evoluat pentru echipele de juniori ale echipelor Padova şi Verona. Fundaşul central a bifat şi două meciuri în Cupa Italiei, însă, la începutul acestei luni, a venit, liber de contract, la CFR Cluj.

  • 75 de mii de euro valorează Matei Ilie, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare