Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer total surprinzător pentru FCSB. Becali vrea să dea lovitura cu un fundaş dreapta de 18 ani

Transfer total surprinzător pentru FCSB. Becali vrea să dea lovitura cu un fundaş dreapta de 18 ani

FCSB

Comentarii

FCSB a avut mult de suferit de pe urma accidentărilor în toamna acestui an, iar Nicolae Dică a fost nevoit să improvizeze de fiecare dată, în special în zona defensivă.

Pentru a nu mai da peste asemenea probleme, vicecampioana României şi-a conturat o listă serioasă de transferuri. Dacă în compartimentul ofensiv sunt doriţi insistent Denis Drăguş, Tudor Băluţă sau Darius Olaru, roş-albaştrii au pregătit câteva transferuri şi pentru linia defensivă.

Pe lângă Iulian Cristea de la Gaz Metan, FCSB a pus ochii şi pe Răzvan Ivan. Fundaşul dreapta are 18 ani şi este legitimat la Unirea Alba Iulia. Ivan i-a impresionat pe oficialii roş-albaştrilor în meciul din Cupa României, din urmă cu trei luni, câştigat de FCSB cu 1-0, în urma golului marcat de Raul Rusescu în minutul 85.

În momentul de faţă, Romario Benzar este singurul fundaş dreapta din lotul pregătit de Nicolae Dică. Însă FCSB are concurenţă pentru semnătura lui Răzvan Ivan. Concordia Chiajna şi Poli Iaşi sunt alte două cluburi din Liga I care se interesează de aducerea tânărului jucător.

Imediat după meciul din Cupa României, Răzvan Ivan a vorbit despre echipa pregătită de Nicolae Dică şi a recunoscut că n-a fost deloc impresionat de vicecampioana României: "Nu mă aşteptam să fie atât de slabă, ştiu că acolo sunt jucători care au cochetat cu cluburi mari din Europa, au jucat în grupele Europa League, în play-off-ul Champions League şi mă aşteptam să întâlnim o echipă foarte bună, compactă, să ne atace, să ne ţină acolo în 16 metri, dar n-a fost aşa"

 

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauachiajnarazvan ivanalba iulia 

viewscnt
Articole similare