Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer URGENT pentru EURO 2024. Fotbalistul naţionalei semnează cu un club de mare tradiţie din vestul Europei

Transfer URGENT pentru EURO 2024. Fotbalistul naţionalei semnează cu un club de mare tradiţie din vestul Europei
Comentarii

George Puşcaş s-a calificat alături de echipa naţionala a României la EURO 2024, însă lucrurile nu merg la fel de bine şi la echipa de club.

Presa din Italia anunţă despărţirea iminentă a atacantului român de actualul său club, Genoa.

"Puşcaş îi va spune adio lui Genoa pentru că are mulţi admiratori în Serie B. Torino ar fi dispusă să îl împrumute cu opţiune de cumpărare pe Pietro Pellegri.

La Genoa, acesta ar urma să fie rezerva lui Retegui, în timp ce Puşcaş ar trebuie să se despartă de club şi să meargă în Serie B, unde mai multe cluburi admiră profilul său" , scriu jurnaliştii italieni.

După ce a primit nenumărate şanse în prima parte a actualului sezon din partea antrenorului, şanse de care n-a profitat, George Puşcaş a fost trecut acum pe lista de transferuri a clubului Genoa. Astfel, pentru a putea visa şi la o convocare pentru Campionatul European, atacantul de 27 de ani are nevoie de minute jucate în partea a doua a stagiunii.

George Puşcaş este dorit de Spezia, echipă înfiinţată în anul 1906, care riscă acum să retrogradeze pentru al doilea an consecutiv, după ce în sezonul trecut a picat dramatic din Serie A, în urma unui baraj cu Hellas Verona. ”Vulturii” sunt pe locul 19 în Serie B.

Potrivit sursei citate, Luca D'Angelo, antrenorul Speziei, insistă pentru transferul lui Puşcaş. Cei doi au mai lucrat la Pisa, echipă la care atacantul român a a bifat un sezon excelent, în care a marcat opt goluri în 22 de meciuri. Marea problemă care stă în calea transferului este salariul atacantului român. Puşcaş încasează la Genoa 900 de mii de euro/sezon, sumă care este prea mare pentru Spezia.

Astfel, cele două părţi continuă negocierile în speranţa că vor putea ajunge la un numitor comun.

  • 2,5 milioane de euro valorează George Puşcaş, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 pasă de gol a bifat Puşcaş în cele 10 meciuri jucate pentru Genoa în toate competiţiile

Afla mai multe despre: puscasgenoaeuro 

viewscnt
Articole similare