Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer venit de nicăieri! Lovitura lui Gigi Becali la FCSB: vedeta care poate schimba Liga 1 pe o super campioană din Europa

Transfer venit de nicăieri! Lovitura lui Gigi Becali la FCSB: vedeta care poate schimba Liga 1 pe o super campioană din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB încă se poate mândri cu unii dintre cei mai atractivi fotbalişti din Liga 1, iar Gigi Becali încă visează că va obţine sumele de transferuri pe care le cere în privinţa lui Dennis Man sau Florinel Coman.

Recent, presa din străinătate a anunţat că "Mbappe" ar putea fi pe lista de transferuri a lui Sporting Lisabona în sezonul următor, după ce clubul lusitan ar fi lansat o ofertă pentru fotbalistul de la FCSB. 

Anunţ despre Florinel Coman: "Ar trebui să fie pe lista lui Sporting Lisabona"

Sheffield United, AS Roma, Orlando City şi Galtasaray sunt echipele despre care au existat informaţii că au fost interesate de fotbalistul de la FCSB. Totuşi, cifrele, prestaţiile şi perspectiva în privinţa sa i-ar putea aduce un transfer la Sporting Lisabona. 

  • Nicolae Stanciu (9,7 milioane de euro, la Anderlecht) şi Vlad Chiricheş (9,5 milioane de euro, la Tottenham) sunt cele mai profitabile transferuri făcute de Gigi Becali în istoria FCSB, dar recordul poate fi doborât în curând.

Gigi Becali cere 11 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman, după ce a mai scăzut din pretenţiile financiare, iar Sporting Lisabona ar putea fi destinaţia fotbalistului de la FCSB. 

Portughezii chiar l-ar fi ofertat omul de atacul FCSB, iar o nouă tentativă de transfer ar putea avea loc în iarnă: "Chiar şi după venirile lui Jovane, Plata sau Nuno Santos, românul (n.r. - Florinel Coman) ar trebui să fie pe lista de transferuri, în următoarea perioadă de mercato", au scris jurnaliştii de la Onefootball.com.

Ce sumă voia Gigi Becali în schimbul transferului lui Florinel Coman de la FCSB

"Sigur nu-l dau nici cu 10 pe Coman, ce rost mai are să negociez dacă dau mai puţin? Vreau 15, nu vreau 10.  A fost 10 milioane când era pandemia. Cine îl lua, era deştept. Acum este 15 milioane de euro. Eu am cumpărat şi am depozitele pline de marfă. Eu susţin depozitele, adică eu am jucători de vânzare, eu dacă nu aveam acum jucători de vânzare, eu acum la revedere, renunţam, i-a luaţi-o mă care vreţi, v-o dădeam cadou", a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport, în urmă cu jumătate de an. 

Florinel Coman a semnat cu FCSB în 2017, a jucat în 113 partide şi a marcat 32 de goluri. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorinel comantransferuri fcsbtransfer florinel comansporting lisabonaflorinel coman sporting lisabonagigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare