Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferă Inter Milano o vedetă din Liga 1? Dezvăluiri de ultimă oră. Ar fi transferul deceniului în România

Transferă Inter Milano o vedetă din Liga 1? Dezvăluiri de ultimă oră. Ar fi transferul deceniului în România

Superliga

Comentarii

Inter Milano ar putea fi interesată de transferul unei vedete din Liga 1. Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan, susţine că mijlocaşul FCSB-ului este în atenţia unor echipe de top din Europa. În urmă cu o săptămână, Valeriu Iftime a dezvăluit că Olimpiu Moruţan are oferte de la Inter Milano şi de la o echipă din Olanda.

Inter Milano ar fi interesată de transferul unei vedete de la FCSB. Impresarul lui Olimpiu Moruţan susţine că mijlocaşul FCSB-ului este monitorizat de mai multe cluburi mari din Europa, însă n-a oferit detalii. Totuşi, în urmă cu o săptămână, Valeriu Iftime a declarat că Inter Milano şi o echipă din Olanda ar fi interesate de transferul lui Olimpiu Moruţan.

Transferă Inter Milano o vedetă din Liga 1? ”Sunt ceva discuţii”

Olimpiu Moruţan a ratat transferul la Al Jazira, care oferea 10,5 milioane de euro. Însă Gigi Becali n-a fost de acord şi a cerut 15 milioane de euro, însă arabii n-au vrut să plătească vreun euro în plus şi s-au retras din negocieri.

Acest eşec ar putea însemna un mare pas în faţă pentru vedeta FCSB-ului. Florin Vulturar, impresarul său, a dezvăluit că Moruţan ar putea să se transfere la o echipă de top din Europa. Vulturar spune că sunt ceva discuţii despre acest transfer, dar cei interesaţi vor să-l monitorizeze o perioadă mai lungă:

”Sunt ceva discuţii şi cu echipe de top din Europa. Dar cu echipele de top din Europa este mai greu, pentru că îl monitorizează mai mult timp. Şi este greu să-l monitorizeze în această perioadă. Echipele din top din Europa nu se aruncă aşa uşor la transferuri”, a spus Vulturar la Pro X.

Valeriu Iftime susţine că Inter Milano vrea să-l transfere pe Moruţan

”Echipele de top” despre care vorbeşte Florin Vulturar ar putea fi Inter Milano şi un club important din Olanda. La începtul anului, Valeriu Iftime, fostul patron al lui Olimpiu Moruţan, a declarat că vedeta FCSB-ului are ofertă clară de transfer de la Inter Milano. Cel care i-ar fi împărtăşit această informaţie ar fi fost chiar Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan:

”El are ofertă clară de acolo, de la Inter, sunt discuţii destul de avansate, din ce mi-a zis impresarul. Are ofertă foarte bună şi din Olanda. Din ce am înţeles, cea mai bună ofertă este din Olanda, dar nu cred că domnul Becali îi va da drumul acum, pe o sumă mai mică”, a spus Iftime, într-un interviu pentru as.ro, acordat pe 3 ianuarie, în acest an.
 

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare