Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferat de CFR, a plecat! A semnat în Liga 1 după ce "Petrescu nu l-a vrut" | EXCLUSIV

Transferat de CFR, a plecat! A semnat în Liga 1 după ce "Petrescu nu l-a vrut" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu (33 de ani) a plecat de la CFR Cluj şi a semnat în Liga 1, cu rivala din oraş U Cluj, după ce Dan Petrescu "nu l-a mai vrut", deşi fusese transferat de CFR pe un salariu foarte mare.

CFR Cluj l-a lăsat pe Alexandru Chipciu să plece de la echipă chiar la rivala U Cluj. Dan Petrescu "nu l-a mai vrut", dar şi jucătorul şi-a dorit să scape de CFR şi antrenorul care nu i-a mai acordat şanse de a se afirma.

Transferat de CFR, a plecat! A semnat în Liga 1 după ce "Petrescu nu l-a vrut" | EXCLUSIV

CFR Cluj a avut parte de o vară agitată pe piaţa transferurilor, atât la capitolul plecări, cât şi la capitolul veniri. Transferat de CFR pe un salariu mare, Chipciu şi-a dorit să scape de Dan Petrescu, antrenor care "nu l-a mai vrut", deşi în prima perioadă a revenirii lui "Bursucului" acesta a jucat.

Victor Becali, agent cu a cărui firmă colaborează Alexandru Chipciu, a vorbit într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport despre plecarea fotbalistului din Gruia. Chipciu şi-a găsit repede echipă în Liga 1, U Cluj, pentru care a şi debutat într-un meci cu FCSB (1-1 pe Arena Naţională).

"Nu l-a mai vrut (n.r - Dan Petrescu), asta e, se intampla si cu jucatori mult mai mari. Fiecare antrenor are filosofia lui, are ideile lui tactice, sunt jucatori mari care nu au intrat in filosofia unui antrenorr. Nu trebuie să fie nicio supărare", a declarat Victor Becali, într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport.

La CFR Cluj, Alexandru Chipciu a câştigat două titluri de campion şi a ajuns la şase trofee de campion al Ligii 1 câştigate în carieră.

Transferat gratis de la Anderlecht în ianuarie 2020, Alexandru Chipciu a strâns 77 de meciuri, şase goluri şi cinci pase de gol în 3.695 de minute pe teren. Chipciu se află la a patra echipă din carieră în Liga, FC Braşov, FCSB, CFR şi U Cluj aflându-se în CV-ul său de profesionist.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru chipciutransfercfr cluju clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare