Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care o putea transforma pe Dinamo! EXCLUSIV | Montini: "Îmi pare rău că nu a venit! E un jucător de top!"

Transferul care o putea transforma pe Dinamo! EXCLUSIV | Montini: "Îmi pare rău că nu a venit! E un jucător de top!"

Superliga

Comentarii

Mattia Montini a vorbit pentru Telekom Sport după încheierea campionatului Adus de Mircea Rednic în noiembrie, atacantul italian a încheiat sezonul cu 13 goluri, fiind unul din transferurile reuşite pentru Dinamo.

Montini a fost inclus de jurnaliştii cin Cizmă în TOP 5 marcatori italieni care nu evoluează în campionatul intern, pe o listă pe care mai apăreau Graziano Pelle, Vincenzo Grifo, Davide Lanzafame sau Federico Piovaccari.

"Este o mare recunoaştere, mai ales că numele meu este alături de nişte jucători care sunt cu adevărat fotbalişti. Fiindcă eu sunt jucator de fotbal, dar ei sunt fotbalişti veritabili care valorează milioane de euro. Îmi face plăcere să fiu comparat cu asemenea fotbalişti, îmi face plăcere chiar dacă sunt pe locul 5, dar este bine şi aşa", a declarat Montini pentru Telekom Sport.



Atacantul italian a vorbit şi despre celalţi conaţionali care s-au făcut remarcat recent în Liga 1: tehnicianul Devis Mangia şi mijlocaşul Diego Fabbrini, care a fost la un pas de Dinamo, dar care până la urmă s-a transferat în Bulgaria, la ŢSKA Sofia.

Montini regretă că Fabbrini nu a ajuns la Dinamo, considerând că mijlocaşul ar fi adus un plus important echipei roş-albe.

"Pe Fabbrini nu-l cunoşteam, l-am cunoscut în acest an şi îmi pare rău că nu a venit la Dinamo, pentru că ar fi fost cu siguranţă un transfer foarte important. A demonstrat, mai ales când a jucat împotriva noastră, că este un jucător de top din acest campionat", a mai declarat Montini pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: montinitelekom sportdinamo 

viewscnt
Articole similare