Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru un internaţional român. Din liga secundă, direct în Europa League

Transferul carierei pentru un internaţional român. Din liga secundă, direct în Europa League

La Liga

Comentarii

Echipa naţională a României va avea un jucător în La Liga, din sezonul următor. Este vorba de fundaşul dreapta Andrei Raţiu (24 de ani), de la Huesca.

Presa din Spania anunţă că Huesca îşi caută cu disperare un nou fundaş dreapta, după ce Villarreal şi-a anunţat intenţia de a plăti clauza de repatriere a fundaşului dreapta Andrei Raţiu, cel care a impresionat în ultima ediţie din La Liga 2.

Andrei Raţiu va semna cu Villarreal

Andrei Raţiu a ajuns la Huesca în vara lui 2021, de la Villarreal, fără sumă de transfer. În acel moment, ”submarinul galben” şi-a păstrat o clauză prin care îl poate aduce înapoi pe fotbalist, în oricare moment doreşte, în schimbul unei sume de bani.

Se pare că Villarreal a decis să plătească 1 milion de euro celor de la Huesca, în acest sezon, şi să-l aducă acasă pe fotbalistul crescut în academia lor.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Raţiu, conform transfermarkt.de.

Presa din Spania anunţă că Villarreal are două opţiune legate de Andrei Raţiu, în acest moment: ori îl va păstra, deoarece va urma încă un sezon lung, cu meciuri pe trei fronturi (La Liga+Europa League+Cupa Spaniei), ori îl va vinde/împrumuta la o formaţie care activează într-o ligă superioară celei din La Liga 2.

Ibericii amintesc de interesul mai multor formaţii din Italia şi Franţa pentru fotbalistul român. Cea mai insistentă dintre ele pare a fost formaţia Strasbourg, din Hexagon.

  • Strasbourg a terminat sezonul de Ligue 1 pe locul 15.

Rămâne de văzut care va fi decizia luată de conducerea celor de la Villarreal în privinţa lui Andrei Raţiu. Cert este faptul că un milion de euro reprezintă un chilipir pentru club, iar în viitor fotbalistul român poate aduce un profit consistent.

Afla mai multe despre: andrei ratiuhuescavillarreal 

viewscnt
Articole similare