Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo, reluat: "Se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune. Suma e de 1 milion de euro"

Transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo, reluat: "Se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune. Suma e de 1 milion de euro"

Dinamo București

Comentarii

S-au reluat discuţiile pentru plecarea lui Deian Sorescu (24 de ani) de la Dinamo Bucureşti. Bănăţeanul poate prinde un transfer în străinătate, în următoarea perioadă de mercato.

Mircea Rednic, anunţ despre transferul lui Deian Sorescu

Vedeta echipei din "Ştefan cel Mare" a avut un sezon agitat, cu nemulţumiri faţă de situaţia sa la echipă şi disensiuni cu Mircea Rednic. Antrenorul chiar i-a oferit zile de pauză şi l-a presat în privinţa postului din teren. 

"Puriul" i-a spus că-l va folosi doar într-o poziţie ofensivă, dar a fost dezamăgit de lipsa de strălucire a fostbalistului în victoria cu Chindia Târgovişte, scor 1-0. 

Acum, Mircea Rednic a anunţat că s-au reluat tratativele pentru transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo Bucureşti. 

„Am discutat marţi cu Sorescu. Nu mi-am pierdut răbdarea cu el. E un jucător foarte bun, poate face diferenţa. A trecut printr-o perioadă grea. Am înţeles că au fost două oferte în trecut, cu un contract bun pentru el.

Nu ştiu dacă sunt oferte acum. La club nu a venit nicio ofertă oficială. Azi se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune. Există interes. E un jucător bun. Suma e de 1 milion de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. Merită banii ăştia. E jucător polivalent. Poate juca fundaş dreapta, mijlocaş dreapta şi mijlocaş stânga. Nu mi-aş dori să plece în Liga 1. 

El are un contract foarte bun aici şi merită banii. E cel mai bine plătit jucător de la noi. El nu trebuie să fie afectat dacă nu se transferă. Trebuie să joace în continuare. I-am spus: «Tu ai pierdut multe, acum o iei de la zero. Relaţia cu fanii nu e OK. Ei te apreciază când dai mult. Noi avem nevoie de tine, dar vreau să fii prezent»”, a declarat "Puriul" în cadrul unei conferinţe de presă. 

În vară, Deian Sorescu a fost aproape de FCSB, dar a mai fost ofertat şi de Legia Varşovia, care a făcut unul dintre cele mai slabe oferte dintre echipele care s-au arătat interesate. 

  • 19 meciuri, 7 goluri şi 1 pasă de gol sunt cifrele lui Sorescu la Dinamo Bucureşti, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: deian sorescudeian sorescu dinamotransfer deian sorescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare