Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Denis Alibec la Legia Varşovia a picat definitiv. Un oficial al polonezilor a recunoscut: "Nu mai este luat în considerare"

Transferul lui Denis Alibec la Legia Varşovia a picat definitiv. Un oficial al polonezilor a recunoscut: "Nu mai este luat în considerare"

Fotbal

Comentarii

Directorul sportiv al formaţiei poloneze Legia Varşovia, Radoslaw Kucharski, a acordat un interviu pentru radioul polonez RDC, în care a discutat, printre altele, şi stadiul negocierilor cu atacantul român Denis Alibec (29 de ani).

Au trecut luni de zile de când Legia Varşovia şi-a manifestat public interesul pentru atacantul celor de la Astra Giurgiu, Denis Alibec, însă lucrurile nu au mai avansat, iar acest lucru se pare că nu este din vina polonezilor.

Directorul sportiv al campioanei Poloniei, Radoslaw Kucharski, a recunoscut că s-a renunţat la ideea de a-l transfera pe Denis Alibec din pricina patronului Ioan Niculae, care se încăptăţânează să ţină de preţ.

"Prioritatea noastră, în acest moment, este consolidarea echipei. Am dori să avem jucători pregătiţi. Ţinta este să creştem în pregătire. Cât despre Denis, el nu mai este de luat în considerare. Nu este vorba de partea sportivă, ci de cea financiară. Trebuie să cheltuim 1,5 milioane de euro pentru el", a recunoscut Kucharski.

Patronul celor de la Legia Varşovia pregătise o ofertă pentru Denis Alibec, ce depăşeşte 1 milion de euro, plus eventuale bonusuri. Ar fost fi inclusă în tranzacţie o clauză prin care Astra Giurgiu va încasa 150.000 de euro dacă Denis Alibec va înscrie 15 goluri într-un sezon, pe toată durata contractului oferit acestuia. Astfel, dacă Alibec prinde trei sezoane cu câte 15 goluri marcate, Astra Giurgiu s-ar mai alege cu alţi 450.000 de euro în conturi. Se pare că nici această ofertă nu a fost pe placul lui Ioan Niculae, iar Legia a renunţat la idee.

Denis Alibec: "Îmi doresc să plec"

În actuala ediţie de Liga 1, Denis Alibec a marcat de 14 ori, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din campionat. Dezamăgit de situaţia de la Astra, în care salariile întârzie şi echipa nu a primit licenţa pentru participarea în cupele europene, atacantul şi-a exprimat în mai multe rânduri faptul că îşi doreşte să părăsească formaţia patronată de Ioan Niculae.

"Îmi doresc să plec pentru că nu pot să stau la o echipă care n-are obiective. (Ai ofertă?) N-am nicio ofertă concretă, dar mai e timp şi să sperăm că vor veni.(Unde ţi-ai dori?) Oriunde, dar să fie stabilitate şi să joc în Europa. Eu mereu am stat după fotbal, dacă mergeam după bani eram demult în China

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare