Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Ianis Hagi, în pericol? Un fost fotbalist de la Manchester United a făcut un calcul: "O mutare de 5 milioane de lire când clubul a pierdut 11 milioane?"

Transferul lui Ianis Hagi, în pericol? Un fost fotbalist de la Manchester United a făcut un calcul: "O mutare de 5 milioane de lire când clubul a pierdut 11 milioane?"

Stranieri

Comentarii

Scoţianul Michael Stewart (39 de ani), fost jucător de naţională şi fotbalist la Rangers şi Manchester United, pune sub semnul întrebării transferul lui Ianis Hagi.

Michael Stewart a adunat informaţiile pe care le are şi susţine că nu înţelege cum Rangers îşi permite suma de transfer pentru fiul lui Gică Hagi: ”Văd informaţii în presă potrivit cărora Rangers e aproape să plătească 5 milioane de lire pentru transferul lui Hagi.

Poate cineva să îmi explice cum un club care a pierdut 11 milioane, care spunea că are nevoie de 10 milioane de lire pentru a scoate la capăt sezonul, să nu mai spun de criza coronavirusului care l-a lovit, poate să fie aproape de o mutare de 5 milioane de lire?”, a scris Stewart, pe contul său de Twitter.

Italienii au anunţat transferul lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi este ca şi transferat la Rangers, scriu jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport, care anunţă că gruparea din Roma, Lazio, a pierdut lupta pentru a obţine semnătura mijlocaşului român.

Scoţienii au activat opţiunea de cumpărare a lui Ianis, de la Genk, şi urmează să plătească 5 milioane de euro pe fostul căpitan al echipei Viitorul.

Ianis Hagi a plecat de la Viitorul la Genk în vara anului 2019, iar în ianuarie 2020 a ajuns la Rangers, sub formă de împrumut. În tricoul scoţienilor a marcat de trei ori în 12 meciuri jucate.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare