Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Neymar, aproape de a fi oficializat! Un jucător de la Barcelona şi-a dat acordul să joace la PSG

Transferul lui Neymar, aproape de a fi oficializat! Un jucător de la Barcelona şi-a dat acordul să joace la PSG

PSG

Comentarii

Telenovela plecării lui Neymar de la Paris Saint-Germain se apropie, încet, încet de final. După ultimele informaţii din presa franceză, mutarea este aproape de a fi oficializă, însă încă există anumite probleme.

Francezii de la Le Parisien anunţă că Barcelona a făcut o ofertă de 170 de milioane de euro, plătibili în două tranşe, pentru a-l repatria pe Neymar. Însă catalanii nu au oferit doar o sumă de bani, ci şi doi jucători. Pe Ousmane Dembele, sub formă de împrumut pentru un sezon, şi pe Ivan Rakitic. 

Aceeaşi sursă menţionează că, deşi iniţial nu a fost de acord să plece de pe Camp Nou, croatul şi-a dat acordul să joace pentru PSG. Cu toate acestea, problema rămâne la Dembele. Francezul, care nu este titular la Barcelona, nu vrea în ruptul capului să plece de la campioana Spaniei. 

"Nu există nicio şansă să plece. Ousmane rămâne 100%", a declarat Moussa Sissoko, agentul fotbalistului, pentru Telefoot. 

BARCELONA A FĂCUT ÎMPRUMUT LA BANCĂ

Tot Le Parisien susţine că Barcelona deja a pregătit banii pentru Neymar. Din moment ce nu dispuns de lichidităţi, oficialii clubului catalan au făcut un împrumut la bancă pentru a putea plăti cele 170 de milioane pentru brazilian. 

Afla mai multe despre: rakiticbarcelonaneymarpsg 

viewscnt
Articole similare