Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Neymar, în mare pericol! Suma imposibil de plătit pe care o cere PSG pentru a-l lăsa pe brazilian să plece la FC Barcelona

Transferul lui Neymar, în mare pericol! Suma imposibil de plătit pe care o cere PSG pentru a-l lăsa pe brazilian să plece la FC Barcelona

PSG

Comentarii

Transferul lui Neymar înapoi la FC Barcelona e în pericol să nu se mai facă în perioada de transferuri care urmează să se deschidă. Catalanii nu dispun de lichidităţi pentru a satisface pretenţiile financiare ale lui PSG, care cere nu mai puţin de 175 de milioane de euro cash pentru a-şi da acordul ca brazilianul să revină pe Camp Nou, de unde a fost cumpărat în 2017.

Înainte de pandemia de COVID-19, Barcelona avea în gând să-i transfere pe Neymar (28 de ani) şi pe Lautaro Martinez (22 de ani) pentru a forma una dintre cele mai bune triplete de atac din lume, însă planurile şefilor de pe Camp Nou au fost date peste cap de criza financiară cauzată de Coronavirus. Sport scrie că PSG vrea 175 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe Neymar să revină în Catalonia, sumă imposibil de plătit pentru Barcelona în acest moment.

În birourile grupării blaugrana a fost prioritizat transferul lui Lautaro Martinez, despre care sursa citată susţine că va fi finalizat în următoarele săptămâni. Discuţiile pentru transferul lui Neymar au fost puse pe stop, după ce catalanii au aflat pretenţiile parizienilor, care nu ar fi interesaţi de niciun fotbalist al Barcelonei pentru a face un schimb, plus o sumă de bani.

Sport mai scrie că Neymar va juca un rol esenţial în realizarea transferului încă din această vară: brazilianul va trebui să pună presiune pe PSG să accepte ca în transfer să fi inclus şi un fotbalit blaugrana. Antoine Griezmann, Ousmane Dembele şi Samuel Umtiti sunt fotbaliştii pe care Barcelona ar fi gata să-i includă în tranzacţia pentru transferul lui Neymar.




 

Afla mai multe despre: neymarpsgfc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare