Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Nistor la U Craiova a intrat în impas! Ce se întâmplă cu jucătorul lui Dinamo după plecarea lui Piţurcă de la Craiova

Transferul lui Nistor la U Craiova a intrat în impas! Ce se întâmplă cu jucătorul lui Dinamo după plecarea lui Piţurcă de la Craiova
Comentarii

Dan Nistor era ca şi dat la U Craiova până în momentul în care clubul oltean a anunţat despărţirea de Victor Piţurcă. În acest moment, fără fostul selecţioner pe bancă, plecarea mijlocaşului de la Dinamo la Craiova are şanse mici de a se mai realiza. Piţurcă era unul dintre motivele principale pentru care Nistor ar fi ales Craiova.

Dan Nistor nu vrea să plece de la Dinamo, însă conducerea "câinilor", mai exact finanţatorul Ionuţ Negoiţă, doreşte să îşi vândă căpitanul pentru 300.000 de euro, sumă pe care Florin Prunea o consideră "jenantă", aşa cum a declarat, în exclusivitate, la Telekom Sport. 

Luni era ziua decisivă în care Nistor trebuia să le dea un răspuns celor de la U Craiova. Oltenii, pe locul patru în Liga 1, urmau să îi ofere un salariu lunar de aproape 20.000 de euro, mai mare decât cel pe care Nistor îl primeşte în acest moment la Dinamo. Totuşi, plecarea lui Piţurcă va fi decisivă în decizia lui Nistor de a continua la Dinamo. 

Piţurcă şi Nistor, cunoştinţe vechi

Victor Piţurcă se cunosc încă de pe vremea când "Satana" era selecţionerul naţionalei României. Piţurcă i-a oferit lui Nistor şansa debutului sub tricolor. Totul s-a întâmplat la un meci amical, în 2013, contra Trinidad&Tobago. Atunci, România a câştigat cu 4-0, iar căpitanul lui Dinamo a fost trimis pe teren în minutul 66, în locul lui Costin Lazăr.

  • 10 assist-uri şi trei goluri a reuşit Dan Nistor în acest sezon pentru Dinamo 
  • 1,1 milioane de euro este cota mijlocaşului potrivit transfermarkt.com 

Victor Piţurcă a demisionat din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, a anunţat gruparea din Bănie, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă.

Afla mai multe despre: dan nistor dinamonistor craiovapiturca pleaca 

viewscnt
Articole similare