Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul suprem la Dinamo a fost, de fapt, cea mai mare ţeapă? Panduru: "Cum să te ia cineva? Unul dintre cei mai slabi jucători din România"

Transferul suprem la Dinamo a fost, de fapt, cea mai mare ţeapă? Panduru: "Cum să te ia cineva? Unul dintre cei mai slabi jucători din România"

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru consideră că fostul fotbalist al lui Dinamo, Aleix Garcia, a fost unul dintre cei mai slabi fotbalişti din actuala stagiune a Ligii 1. De asemenea, Cornel Dinu a susţinut că ar fi luat doar trei fotbalişti, dintre străinii transferaţi la începutul sezonului.

Basarab Panduru, despre Aleix Garcia: "Dacă îl vedea la meciurile de la Dinamo, nu îl lua nimeni în Spania"

La începutul acestui sezon, Dinamo anunţa cu mare fast transferul lui Aleix Garcia, de la Manchester City. Deşi aşteptările au fost mari din partea mijlocaşului, ibericul nu a impresionat şi a plecat la Eibar, echipă din prima ligă spaniolă: 

"Unul dintre cei mai slabi jucători care a fost la Dinamo. (n.r. - Şi cum joacă în La Liga?) Nu ştiu cum joacă. Cum poate să te ia cineva când ai venit în România şi nu ai jucat nimic, când eşti unul dintre cei mai slabi jucători? Nu am văzut absolut nimic la el. Doar pentru că e spaniol şi că are Manchester City în spate, de aia l-a luat cineva în Spania. Că dacă îl vedea la meciurile de la Dinamo, nu îl lua nimeni în Spania", a declarat Basarab Panduru, în cadrul emisiunii "Minutul 91".  

Aleix Garcia a jucat în opt meciuri la Dinamo, nu a marcat şi nici nu a pasat decisiv. Spaniolul a plecat, după ce clubul nu i-a plătit salariile. 

Dinamo a transferat o echipă de start cu tot cu rezerve la începutul sezonului, dar Cornel Dinu a identificat doar trei fotbalişti care au contat: "Din tot ce s-a adus în această vară, eu aş fi adus trei jucători, Gonzalez, Valle şi Camara. S-au făcut nişte lucruri care nu au nimic în comun cu logica. Şi, drept dovadă, că nu au confirmat. Şi cu cine trebuie să joace amărâtul ăsta de Jerry Gane acum...", a declarat fostul antrenor de la Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurualeix garciadinamo 

viewscnt
Articole similare