Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul zilei în România! Au bătut palma cu fostul vârf de la Olympique Marseille: "Cu asta punem capăt transferurilor"

Transferul zilei în România! Au bătut palma cu fostul vârf de la Olympique Marseille: "Cu asta punem capăt transferurilor"

Fotbal intern

Comentarii

Petrolul Ploieşti i-a transferat pe Bogdan Gavrilă şi pe francezul Guy Gnabouyou, a anunţat preşedintele grupării prahovene, Marius Stan.

"Probabil că vor semna şi Gavrilă şi un atacant francez care a fost în probe la noi, Guy (n.r. - Gnabouyou). Cu asta cred că punem capăt, cel puţin până în iarnă capitolului transferuri", a declarat preşedintele clubului Petrolul, Marius Stan.

În vârstă de 29 ani, Gnabouyou (1.86 m) are inclusiv experienţa primului eşalon francez, bifând trei apariţii în tricoul lui Olympique Marseille. Ulterior, atacantul a mai evoluat pentru US Oreleans, Paris FC, Inter Turku (Finlanda), AEL Kaloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia), IBV Vestmannaeyjar (Islanda) şi, ultima dată, Iraklis Salonic (Grecia).

La rândul său, Bogdan Gavrilă, 27 de ani, a jucat ultima oară la FC Valletta, în Malta. El revine, practic, la Petrolul, echipă pentru care a mai evoluat în partea a doua a sezonului 2015-2016. De-a lungul carierei sale, Gavrilă a mai trecut pe la Chindia, Oţelul, Dinamo, Ethnikos şi Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: guy 

viewscnt
Articole similare