Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri de perspectivă pentru Chelsea. Londonezii au adus la echipă doi puşti de 17 ani

Transferuri de perspectivă pentru Chelsea. Londonezii au adus la echipă doi puşti de 17 ani

Chelsea

Comentarii

Chelsea a început să facă transferuri de perspectivă şi să aducă la echipă tineri de 17 ani. Gruparea de pe Stamford Bridge a transferat un atacant şi un portar.

Portarul francez Nicolas Tie a ajuns la clubul londonez vara trecută şi a jucat pentru echipa de juniori a lui Chelsea. După un an petrecut în Londra, Tie a semnat primul lui contract de profesionist, valabil până în 2021. Sezonul trecut, tânărul de 17 ani a fost prezent în 9 meciuri.

Un alt transfer efectuat de Chelsea este cel al atacantului Daishawn Radan. Tânărul născut în Olanda a anunţat pe pagina lui de Instagram că a semnat primul său contract de profesionist. Redan, care va purta tricoul cu numărul 9, a jucat pentru echipa Olandei U17, unde a marcat 20 de goluri în 24 de meciuri. Din păcate, atacantul de 17 ani ar putea să nu prindă prima echipă a lui Chelsea, fiind în competiţie cu Alvaro Morata şi Olivier Giroud.

Clubul londonez nu a clarificat încă cine va fi noul antrenor pentru sezonul viitor. Maurizio Sarri este aşteptat să-l înlocuiască pe Antonio Conte.

Afla mai multe despre: chelseamercatopremier league 

viewscnt
Articole similare