Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri de urgenţă la Universitatea Craiova. Oltenii l-au cedat pe unul dintre cei mai talentaţi jucători din lot şi au adus un atacant din Liga I

Transferuri de urgenţă la Universitatea Craiova. Oltenii l-au cedat pe unul dintre cei mai talentaţi jucători din lot şi au adus un atacant din Liga I
Comentarii

Universitatea Craiova a mutat, în ultimul moment, pe piaţa transferurilor şi şi-a completat lotul cu un nou jucător.

În urma problemelor apărute cu Mihai Roman, căruia i s-au descoperit probleme la inimă, oficialii Universităţii Craiova au decis să aducă un nou jucător sub comanda lui lui Corneliu Papură. Finanţatorul oltenilor, Mihai Rotaru, l-a chemat înapoi pe atacantul Alexandru Popescu, în vârstă de 22 de ani, care fusese împrumutat la Academica Clinceni, de la începutului sezonului.

Crescut la juniorii Universităţii Craiova, Alexandru Popescu a jucat în şapte meciuri pentru Academica Clinceni în acest sezon, însă n-a marcat niciun gol pentru echipa pregătită de Corneliu Papură.

Universitatea Craiova, mutări de ultimă oră pe piaţa transferurilor

În schimb, după ce l-au luat înapoi la echipă pe Alexandru Popescu, oficialii Universităţii Craiova l-au cedat la Academica Clinceni pe Jovan Markovic. Considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători ai României, mijlocaşul de 18 ani a fost măcinat de accidentări şi n-a mai prins prima echipă a Craiovei. 

Pentru a îşi reintra în ritm, Markovic a fost împrumutat de Mihai Rotaru, până la finalul sezonului, la Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare