Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri la Manchester United. Cele cinci ţinte din Bundesliga ale "diavolilor". Campionatul german revine la Telekom Sport

Transferuri la Manchester United. Cele cinci ţinte din Bundesliga ale "diavolilor". Campionatul german revine la Telekom Sportgalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Manchester United are cinci ţinte din Bundesliga, scrie presa din Anglia. Toţi jucătorii sunt monitorizaţi atent de formaţia de pe Old Trafford.

Bundesliga revine în acest weekend la Telekom Sport. Alături de telespectatorii posturilor noastre de televiziune, fotbalul din campionatul german va fi urmărit cu maximă atenţie şi de oficialii lui Manchester United.

Presa din Anglia scrie că gruparea de pe Old Trafford are nu mai puţin de cinci ţinte pe lista de achiziţii.

Standard.co.uk oferă lista celor cinci jucători din Bundesliga pe care scouterii lui Manchester United o au din partea clubului.

Jadon Sancho este primul dintre ei. Atacantul de 20 de ani rămâne marea dorinţă a fanilor lui Manchester United, una manifestată chiar şi înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Fotbalistul Borussiei Dortmund nu se va "mişca" de pe Signal Iduna Park fără minim 120 de milioane de euro.

United speră să obţină o parte din aceşti bani din transferul lui Pogba, fotbalist dorit de Real Madrid, Juventus şi mai nou de Paris Saint Germain. Sancho  (20 de ani) este cotat la 117 milioane de euro şi în 2791 de minute disputate în acest sezon a marcat 17 goluri şi a oferit 19 pase decisive.

Timo Werner, golgeterul formaţiei RB Leipzig şi al doilea marcator din Bundesliga în acest moment, este şi el monitorizat atent de United. Atacantul de 24 de ani este pe lista mai multor cluburi mari din Europa, printre care Real Madrid şi FC Liverpool.

Cele 21 de goluri marcate în actuala stagiune îi determină pe cei de la Manchester United să-l urmărească şi mai atent pe starul lui Leipzig.

Kai Haverz, fotbalistul lui Bayer Leverkusen, este de asemenea un fotbalist urmărit cu maximă atenţie de scouterii clubului.

Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani, supranumit de presa germană ”tânărul Ballack” este alternativa pe care o are United în cazul în care transferul lui Jadon Sancho nu se va putea materializa.

Erling Haaland, firesc, nu putea lipsi de pe această listă. Un fotbalist dorit de mai multă vreme de United, norvegianul are şanse mici să plece de la Borussia Dortmund.

Este însă unul dintre cei mai promiţători atacanţi din fotbalul mare, iar scouterii clubului sunt cu ochii pe el.

Dayot Upamecano este al cincilea nume de pe listă, conform sursei citate. Manchester Evening News scrie că Real Madrid are un mare avantaj pentru transferul său şi că Los Blancos ar fi făcut deja o primă ofertă de 40 de milioane de euro pentru francez, plus un jucător la schimb.

O ofertă pe care Leipzig o va lua serios în considerare, mai anunţă sursa citată. United ţine aproape şi ar putea demara tratativele pentru transferul său în următoarea perioadă. Dayot este dorit şi de Barcelona, dar şi de PSG.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: manchester unitedjadon sanchoupamecanohavertzhaalandwerner 

viewscnt
Articole similare