Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri ULUITOARE făcute de CSU Craiova! Oltenii l-au luat şi pe Florin Gardoş!

Transferuri ULUITOARE făcute de CSU Craiova! Oltenii l-au luat şi pe Florin Gardoş!

Superliga

Comentarii

CSU Craiova continuă seria de transferuri. După ce l-a luat pe Andre Filipe Bernardes Santos, oltenii au mai făcut o mutare importantă. Este vorba de Florin Gardoş. Acesta s-ar fi înţeles deja cu gruparea olteană, anunţă ProSport.

Fostul fundaş al Stelei, Florin Gardoş, revine în România după perioada nefastă la Southampton, unde a stat mai mult accidentat. 

Florin Gardoş a fost unul dintre cei mai scumpi jucători plecaţi din Liga 1. În vara lui 2014, Southampton a plătit 6,8 milioane de euro. Gardoş a început destul de bine în Premier League, dar s-a accidentat grav şi de atunci n-a mai reuşit să-şi revină. Fostul internaţional român a jucat mai mult pentru echipa secundă şi n-a mai primit şanse la seniori.

În ciuda faptului că ”sfinţii” au plătit 6,8 milioane de euro în schimbul său, Florin Gardoş n-a apucat să joace prea mult, adunând doar 18 meciuri la prima echipă şi alte 17 la echipa de tineret a lui Southampton.Cotat la 2 milioane de euro, Gardoş a adunat 121 de meciuri la FCSB, dar şi 14 meciuri la echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: gardoşsteauafcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare