Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformare surprinzătoare a fotbalistului plătit cu 7.5 milioane de euro pe sezon! Cum s-a prezentat Higuain la antrenamentele echipei lui Beckham

Transformare surprinzătoare a fotbalistului plătit cu 7.5 milioane de euro pe sezon! Cum s-a prezentat Higuain la antrenamentele echipei lui Beckham
Comentarii

Higuain a reînceput pregătirea cu echipa patronată de David Beckham, iar la antrenamentul lui Inter Miami a ieşit în evidenţă.

Gonzalo Higuain a revenit la antrenamentele echipei lui David Beckham, după o pauză competiţională. Argentinianul a ieşit în evidenţă la pregătirea lui Inter Miami din cauza formei sale fizice.

Gonzalo Higuain este într-o formă "excelentă" la noua echipă

Gonzalo Higuain (33 de ani) este cel mai bine plătit fotbalist din MLS, cu un salariu de 7.5 milioane de euro pe sezon, contract valabil până în 2022. De la venirea atacantului argentinian la Inter Miami, acesta a reuşit să înscrie doar un gol şi a oferit două assist-uri în 9 meciuri.

La antrenamentul noii sale echipe, Higuain nu a trecut neobservat din cauza formei fizice care lasă de dorit şi a noului look.

"Pipita" a luat câteva kilograme în plus şi pare că s-a îngrăşat considerabil, îi cade părul şi are o barbă foarte mare, lucru care îl face să pară că nu este într-o formă prea bună fizică în mod special.

 

Gonzalo a mai trecut în cariera sa pe la Real Madrid, Napoli, Juventus, AC Milan şi Chelsea, iar presa americană a observat că tricoul de antrenament al lui Higuain era cam fix. 

Pentru "Pepita" este prima experienţă fotbalistică după 13 ani, în care evoluează pe un alt continent. Higuain a mai jucat în ţara natală, Argentina, la River Plate.

Gonzalo Higuain a marcat în cariera sa 338 de goluri în 720 de partide pentru echipele de club şi echipele naţionale. Atacantul celor de la Inter Miami este evaluat la 10 milioane de euro, potrivit transfermarkt, iar cea mai mare cotă pe care argentinianul a avut-o pe piaţa transferurilor a fost de 65 milioane de euro.

MLS începe pe 17 aprilie, iar în campionatul American de fotbal participă 27 de cluburi.

Afla mai multe despre: gonzalo higuaindavid beckham 

viewscnt
Articole similare