Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tras pe linie moartă la FCSB, Marius Croitoru l-ar lua următoarea echipă: "E unul dintre cei mai buni". A jucat doar 12 meciuri | EXCLUSIV

Tras pe linie moartă la FCSB, Marius Croitoru l-ar lua următoarea echipă: "E unul dintre cei mai buni". A jucat doar 12 meciuri | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Liber de contract în prezent, Marius Croitoru l-ar lua la următoarea echipă pe unul dintre fotbaliştii pe care FCSB i-a tras pe linie moartă. Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru transferul la FCSB, unde jucătorul nu a reuşit să se impună după ce a ajuns în Bucureşti.

Este vorba despre Denis Haruţ (24 de ani), fundaşul central transferat de FCSB de la FC Botoşani cu 700.000 de euro la începutul lui 2021. Marius Croitoru are o relaţie foarte bună cu Denis Haruţ, iar calităţile fotbalistului care poate juca şi mijlocaş la închidere sunt pe placul tehnicianulului.

Marius Croitoru l-ar lua pe Denis Haruţ la următoarea echipă cu care va semna: "Bineînţeles"

Într-o discuţie cu orangesport.ro, Marius Croitoru a vorbit la superlativ despre Denis Haruţ, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei, chiar dacă el a fost tras pe linie moartă. Antrenorul a spus că l-ar lua la următoarea echipă dacă i s-ar ivi oportunitatea şi Denis Haruţ ar fi de acord.

"Nu pot să vorbesc din exterior despre el, dar cred că este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Nu pot să-mi dau cu părerea vizavi despre un jucător sau altul de la vreo echipă pentru că nu ştiu ce se întâmplă şi nu-mi permit să vorbesc, să dau sfaturi nimănui. Nu sunt în măsură să fac asta. (n.r. dacă îl va lua la echipa unde va fi antrenor) Dacă va permite bugetul şi dacă pe poziţia pe care joacă el nu o să fie jucători, bineînţeles, dar şi în condiţiile în care ar fi de acord şi FCSB-ul, şi jucătorul", a spus Marius Croitoru, pentru orangesport.ro.

Denis Haruţ a început sezon ca titular la FCSB, însă după transferurile lui Vlad Chiricheş şi Siyabonga Ngezana a fost trecut pe bancă, deşi a avut evoluţii apreciate. Haruţ a jucat doar 12 meciuri (630 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius croitorudenis harutfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare