Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuia să scoatem măcar un punct” Adrian Vasile, concluzii după meciul cu Brest: ”Am oferit tot timpul o şansă adversarului”

”Trebuia să scoatem măcar un punct” Adrian Vasile, concluzii după meciul cu Brest: ”Am oferit tot timpul o şansă adversarului”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia Brest Bretagne Handball, scor 30-29 (14-16), în grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 10 goluri, Lazovic 6, Aune 4, pentru CSM, respectiv Nyakate 8, Kobilinska 5, Lassource 4, pentru Brest. În urma rezultatului, CSM rămâne cu 6 puncte, pe locul 4.

”E unul dintre meciurile alea în care să fim extrem de dezamagiţi că pierzi. Au fost mult prea multe lucruri lăsate pe care noi puteam să le avem în mână şi la experienţa noastră puteam să le avem în mână şi cred că am oferit tot timpul o şansă adversarului care evident a jucat bine şi s-a folosit de şansa avută. În ultimele două minute, la experienţa pe care o avem, trebuie să gestionăm mult mai bine pentru că e unul dintre meciurile la care de la plus doi ajungi să iei 3 goluri şi ajungi să nu iei nici puncte dintr-un meci ca asta e dureros. Brest sunt o echipă bună şi în fiecare meci pe care l-au jucat pana acum în Champions League asta am şi subliniat faptul că sunt aproape în toate meciurile, chiar dacă au pierdut, au fost foarte aproape şi asta s-a întâmplat şi azi. E un meci din care noi cel putin trebuia sa scoatem un punct si din pacate se simte ca o dezamagire foarte mare să plecăm azi cu o înfrângere. Avem două meciuri în Liga Naţională şi două în CL în care trebuie să le luptăm cu adevarat să le câştigăm”

În tur, CSM Bucureşti mai joacă meciul din deplasare cu FTC Budapesta, în 13 noiembrie. Returul se va încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare