Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuie să ne autodepăşim cu FCSB dacă vrem mai mult decât anul trecut!". Meciul care încă îi dă coşmaruri lui Corneliu Papură

"Trebuie să ne autodepăşim cu FCSB dacă vrem mai mult decât anul trecut!". Meciul care încă îi dă coşmaruri lui Corneliu Papură
Comentarii

Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, a vorbit la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu FCSB, în urma căruia cele două echipe ar putea face rocada în clasament sau oltenii s-ar putea distanţa în fruntea Ligii 1.

Papură a spus că, dacă elevii săi speră la mai mult decât anul trecut, când s-au luptat la titlu până în ultima etapă - dar au pierdut meciul decisiv cu CFR Cluj chiar în Bănie (1-3) -, atunci vor trebui să se autodepăşească pentru meciul contra FCSB. Formaţia lui Toni Petrea revine pe primul loc în clasament dacă învinge în Bănie.

"FCSB are jucători foarte buni de atac, are foarte multe goluri marcate, e o echipă ofensivă, nu numai Man este un jucător periculos. Echipa întreagă a FCSBului este o echipă ofensivă. Dacă vrem ceva mai mult decât anul trecut, trebuie să ne autodepăşim. Astea-s meciuri în care trebuie să te autodepăşeşti, să fi tot timpul aoclo agresiv, să nu uiţi că trebuie să rpmâi acoilo top în toate meciurile. Trebuie să ne luăm măsurile de siguranţă pe fază de apărare şi sper să arătăm că suntem o echipă puternică. Şi trebuie să arătăm că suntem pe primul loc. Vrem să rămânem acolo, trebuie să arătăm", a spus Corneliu Papură.

Întrebat ce ar alege dintre o victorie cu FCSB sau CFR Cluj, Corneliu Papură a spus că ar alege să o învingă pe AEK Atena, dezvăluind că eliminarea suferită de olteni în preliminariile Europa League de acum două sezoane îi dă coşmaruri în continuare: "Să câştig cu AEK Atena. în cupele europene. Încă vă mai gândiţi la acel meci? Da, pentru că am avut şapte situaţii de a marca. Ni s-au anulat două posibilităţi, un gol valabil şi 11 metri şi eram calificaţi", a mai spus antrenorul oltenilor.



Meciul U Craiova - FCSB se joacă vineri, 18 decembrie, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomspot.ro.

Afla mai multe despre: corneliu papuraliga 1fcsbmeci 

viewscnt
Articole similare