Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să ne pregătim bine acum şi să batem la baraj”. Reacţia lui Gabi Tamaş după încheierea play-out-ului

”Trebuie să ne pregătim bine acum şi să batem la baraj”. Reacţia lui Gabi Tamaş după încheierea play-out-ului

Superliga

Comentarii

Play-out-ul Ligii 1 s-a încheiat miercuri seara. Poli Iaşi şi Astra au retrogradat direct, iar Hermannstadt şi Voluntari au ajuns la barajul de retrogradare. Chindia şi Viitorul se vor duela pentru un loc de Conference League, după ce UTA şi Gaz Metan au terminat deasupra echipei lui Hagi, fără să aibă licenţă pentru Europa.

FC Voluntari a terminat pe loc de baraj în play-out-ul Ligii 1 după un 0-0 cu UTA în ultima etapă. Ilfovenii ar fi putut să se salveze direct cu o victorie în faţa echipei lui Balint, însă tensiunea din tabăra Voluntariului şi-a spus cuvântul.

Reacţia lui Gabi Tamaş după încheierea play-out-ului

Echipa lui Liviu Ciobotariu a avut o multitudine de ocazii cu UTA, dar nu a putut să înscrie. Gabi Tamaş a afirmat că, în ciuda începutul slab din partea echipei sale, ilfovenii ar fi meritat victoria. Fostul internaţional român a setat însă un nou obiectiv foarte clar: să se impună la baraj.

”Pe corecte, am început puţin cam slab meciul. Per ansamblu însă, cred că meritam să câştigăm. Păcat, dar am înţeles că ne-au ajutat celelalte rezultate. Trebuie să ne pregătim bine acum şi să batem la baraj.

Nu poţi să ştii ce se va întâmpla. Şi Barcelona a început să piardă cu echipe mai mici. Vorbim de soarta unui club de fotbal, despre viitorul unui club. A fost un sezon greu, mai ales că am jucat din trei în trei zile. Dar, a fost greu pentru toţi”, a declarat Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: play-out liga 1gabi tamaşvoluntari utafc voluntariuta arad 

viewscnt
Articole similare