Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintr-o lovitură! Clubul din Liga 1 care a anunţat vineri trei transferuri. Cine sunt noile achiziţii

Trei dintr-o lovitură! Clubul din Liga 1 care a anunţat vineri trei transferuri. Cine sunt noile achiziţii

Superliga

Comentarii

După numirea lui Dan Alexa ca antrenor principal, Astra Giurgiu a început să caute soluţii şi pe piaţa transferurilor.

Giurgiuvenii au anunţat pe site-ul oficial sosirea a încă trei fotbalişti în cantonamentul din Slovenia. Este vorba despre David Tiram, Georgi Kitanov şi Ljuban Crepulja.

David Tiram este fundaş central şi a semnat pe doi ani cu clubul giurgiuvean. Are 25 de ani şi vine de la Maccaby Netanya, club de prim eşalon israelian. Tiram, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai lui Macabbi, mai avea contract pentru încă un sezon în Israel. După o discuţie cu patronul şi cu agenţii, a obţinut consimţământul lor pentru transfer. Fotbalistul are şi paşaport european, portughez.

Georgi Kitanov (24 de ani) este un portar crescut la CSKA Sofia şi care a jucat ultima dată la Cherno More Varna, în Bulgaria, Internaţionalul bulgar a şi debutat pentru echipa lui Dan Alexa în partidele amicale, angajamentul său cu Astra întinzându-se pe durata a 3 ani.

Ljuban Crepulja este un mijlocaş central croat în vârstă de 25 de ani, international de tineret al acestei ţări (a jucat ultima data la FK Sarajevo, Bosnia). Crescut la Dinamo Zagreb, a mai evoluat la Mechelen (Belgia), Soligorsk (Belarus), Belupo (Croaţia). Acesta a semnat un angajament pentru următorii doi ani, toţi cei trei jucători aflându-se deja sub comanda lui Dan Alexa.
 

Afla mai multe despre: astra giurgiutransferuri 

viewscnt
Articole similare