Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintr-un foc, OUT de la FC Barcelona! Joan Laporta a luat primele decizii importante pe Camp Nou

Trei dintr-un foc, OUT de la FC Barcelona! Joan Laporta a luat primele decizii importante pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Patrick Kluivert (44 de ani) şi alţi doi oameni din club sunt primii "sacrificaţi" de Joan Laporta, noul preşedinte de pe Camp Nou, care a venit cu echipa sa în noul mandat la cârma trupei blaugrana.

Trei dintr-un foc! Joan Laporta a luat primele decizii importante: Kluivert şi alţi doi oameni pleacă de la Barcelona!

La zece zile de la instalarea oficială ca preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta a luat primele decizii importante în cadrul clubului. Presa din Spania a anunţat, luni, că Patrick Kluivert, Albert Soler şi Gomez Ponti vor pleca de la FC Barcelona, urmând a fi înlocuiţi cu oamenii pe care-i are Laporta în echipă.

Kluivert era şeful academiei Barcelonei, La Masia, iar fostul atacant olandez va fi înlocuit cu Jose Ramon Alexanco, fostul antrenor al Craiovei. Kluivert, Ponti şi Soler erau oameni rămaşi în club de pe vremea lui Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al Barcelonei, care şi-a dat demisia la finalul lui 2020 după ce a fost organizată o moţiune de cenzură împotriva sa.

Laporta vrea să şi păstreze oameni din fosta conducere în club. Ramon Planes, directorul sportiv, şi Oscar Grau, fostul CEO al clubului, au fost ofertaţi să rămănă în birourile de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: fc barcelonajoan laportapatrick kluivert 

viewscnt
Articole similare