Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători, OUT de la FCSB! Decizia luată de Bogdan Vintilă înainte de meciul cu Sepsi

Trei jucători, OUT de la FCSB! Decizia luată de Bogdan Vintilă înainte de meciul cu Sepsi

FCSB

Comentarii

FCSB joacă duminică pe teren propriu cu Sepsi OSK, de la ora 20:30, într-un meci transmis, în direct, la Telekom Sport 1. Înainte de meciul cu formaţia din Sfântu Gheorghe, Bogdan Argeş Vintilă a decis să lase trei jucători în afara lotului.

Tehnicianul de la FCSB a decis să nu conteze la meciul cu Sepsi, locul 10 din Liga 1, pe Lucian Filip, Juhvel Tsoumou şi Ionuţ Vînă, potrivit Fanatik. 

Filip (29 de ani) a revenit după accidentarea suferită în vară şi a fost rezervă la meciul din Cupa României cu U Cluj, însă fără să fie introdus în teren de Vintilă. Tsoumou (28 de ani) a avut un debut extraordinar la FCSB, marcând cu U Craiova, însă de atunci nu a primit foarte multe şanse, a mai marcat o singură dată şi, cel puţin în viziunea lui Vintilă, Gnohere şi Hora sunt peste el în ierarhia de la FCSB. Vînă (24 de ani) este unul dintre jucătorii de la FCSB care nu este în formă în ultima perioadă. În ultimele două meciuri ale vicecampioanei, cu Hermannstadt în Liga 1 şi cu U Cluj în Cupa României, fostul mijlocaş de la Viitorul a fost titular, însă a fost schimbat la pauză de fiecare dată. 

FCSB - Sepsi LIVE VIDEO, duminică, pe Telekom Sport 1, de la ora 21:00

După eşecul suferit la Guimaraes şi, totodată, eliminarea din play-off-ul Europa League, FCSB a legat o serie excelentă de rezultate, iar acum are nouă meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, dintre care doar două sunt remize. În urma acestui parcurs atât de bun, echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă a venit la doar şase puncte în spatele CFR-ului, care, înaintea acestei etape, era pe primul loc în clasamentul Ligii I.

Afla mai multe despre: fcsbvintila,  

viewscnt
Articole similare