Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tricolorii”, dezamăgiţi după eşecul cu Danamarca U21: ”Nu suntem mulţumiţi de joc”

”Tricolorii”, dezamăgiţi după eşecul cu Danamarca U21: ”Nu suntem mulţumiţi de joc”

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa Under 21 a debutat cu un eşec în preliminariile pentru Campionatul European din 2021, după ce a fost învinsă, marţi, la Aalborg, cu scorul de 2-1, de selecţionata similară a Danemarcei.

La revenirea în ţară, Panşcanu s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de naţionala ţării noastre dar este de părere că şansele la calificare la EURO 2021 nu au fost diminuate. 

”A fost un meci în care nu ne-a convenit rezultatul final, a fost un meci important dar acum trebuie să ne reunim şi să ne refacem forţele pentru următorul meci. Nu trebuie să stăm cu gândul la meciul ăsta, trebuie să ne reunim şi să mergem la următorul meci încrezători.

Nu suntem mulţumiţi de joc, ştim că am făcut o partidă mai slabă şi ştim că avem mult mai mult de oferit. Cu toate lucrurile astea, puteam să scoatem un egal pe final, trebuie să luăm şi lucrurile pozitive din meci şi părerea mea e că putem să arătăm mult mai bine în următoarele meciuri.

Am analizat un pic partida după şi am vorbit nişte chestii care trebuie reparate şi trrebuie să lucrăm pe chestiile astea şi să ne ajute la următoarea partidă”, a spus Paşcanu la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: nationala u21 

viewscnt
Articole similare