Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii mici, devansaţi în fruntea grupei de calificare la Euro 2019. Care este situaţia în clasament înaintea meciului cu Ţara Galilor

Tricolorii mici, devansaţi în fruntea grupei de calificare la Euro 2019. Care este situaţia în clasament înaintea meciului cu Ţara Galilor

FRF

Comentarii

Portugalia U21 a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 9-0, reprezentativa similară a Lichtensteinului şi a urcat pe primul loc în grupa a opta din preliminariile Campionatului European de tineret de anul viitor, din care face parte şi România.

Heriberto Tavares, în minutele 28, 46, 62 şi 90+2, Diogo Goncalves, în minutele 2 şi 58 (penalty), Joao Filipe, în minutul 45+1, Diogo Jota, în minutul 84, şi Gil Bastiao Dias, în minutul 90+2, au înscris golurile învingătorilor.

În urma acestui succes, Portugalia a acumulat 19 puncte şi i-a luat faţa României în fruntea grupei a opta din preliminarii. Naţionala de tineret a României are 18 puncte, la egalitate cu Bosnia, a treia clasată, însă selecţionata lui Mirel Rădoi mai are două meciuri de disputat, spre deosebire de celelalte două echipe rămase în cursa pentru câştigarea grupei, care mai au de jucat o singură partidă.

Ţara Galilor (10 puncte/8 jocuri), Elveţia (10 puncte/9 jocuri) şi Liechtenstein (0 puncte/9 meciuri) completează ierarhia acestei grupe. Cele nouă câştigătoare de grupe merg direct la turneul final din Italia şi San Marino, în timp ce patru dintre cele nouă ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

În ultima rundă, Portugalia şi Bosnia se întâlnesc în meci direct, marţi, în timp ce România urmează să întâlnească vineri Ţara Galilor, apoi Liechtenstein.

Afla mai multe despre: tricoloriromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare