Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii vor avea zeci de mii de susţinători la meciul cu Norvegia. Şi Hagi merge la meci! Termenul de înscriere e 9 octombrie

Tricolorii vor avea zeci de mii de susţinători la meciul cu Norvegia. Şi Hagi merge la meci! Termenul de înscriere e 9 octombrie
Comentarii

Printre cei 12.000 de copii deja înscrişi se vor afla şi cei de la Academia Hagi.

România - Norvegia se dispută cu porţile închise, dar copiii cu vârsta de până la 14 ani vor putea participa la partida de pe 15 octombrie. A fost cerere mare din partea cluburilor sportive şi a unităţilor de învăţământ, astfel că Federaţia a prelungit termenul de înscriere pentru bilete până pe 9 octombrie. 

Federaţia a anunţat săptămâna trecută că peste 12.000 de copii s-au înscris deja alături de cadrele dictatice şi de antrenori. Astfel că, sunt aşteptaţi peste 20.000 de puşti, sâmbătă seara, pe Naţional Arena. Academia Hagi nu va lipsi. 

"Am vorbit şi o să mergem la meci cu aproape toţi copiii pe care îi avem în Academie. Cluburile trebuie să meargă cu copiii, să fie la meci. Noi deja am dar ordin să se facă, să se ducă toţi copiii, 200", a declarat Hagi la conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj. 

Mai jos puteţi citi comunicatul celor de la FRF în privinţa modului de înscriere şi de obţinere a biletelor. 

"CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituţiei de învăţământ, şcolii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii şi juniori trimite o adresă oficială, cu antet şi semnată, la adresa secretariatgeneral@frf.ro până pe 9 octombrie 2019, prin care să manifeste intenţia copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare şi un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor şi însoţitorilor. După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoţitori. Cu această ocazie, FRF va furniza şi toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naţionale şi organizarea grupurilor pentru acces.


DETALII IMPORTANTE

-Toţi participanţii la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare şi o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

-Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci şi transportul lor de la stadion după finalul partidei aparţine exclusiv însoţitorilor şi unităţii care a încredinţat responsabilitatea acestora.

-Din păcate, data şi ora de disputare a partidei nu au fost stabilite de FRF şi nici nu pot fi modificate.
Pentru orice detalii suplimentare, ne puteţi contacta la bilete@frf.ro"

Afla mai multe despre: hagiacademia hagiromanianorvegia 

viewscnt
Articole similare