Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean şi-a scos din minţi un adversar: ”E greu să-l atac, trebuie să mă pregătesc mai bine”

Ţucudean şi-a scos din minţi un adversar: ”E greu să-l atac, trebuie să mă pregătesc mai bine”

Superliga

Comentarii

Sepsi a pierdut din nou în faţa lui CFR Cluj, de această dată cu 3-1. Ousmane Viera spune că CFR Cluj este o echipă multe prea greu de învins, deoarece are mulţi jucători valoroşi.

CFR Cluj a început excelent meciul cu Sepsi, după ce Ţucudean a deschis scorul în secunda 19. Viera spune că a fost un moment care a demoralizat echipa:

”E o echipă bună, o echipă cu mare experienţă. Noi am început meciul foarte slab şi cu o aşa echipă e foarte greu, să începi de la 0-1. Bine că am revenit. După, am primit gol şi penalty şi a fost foarte greu pentru noi. Noi am făcut un joc cât de cât bun şi am încercat să scoatem puncte aici, dar e greu pentru că CFR are jucători de valoare, e echipa campioană. Acum trebuie să ne gândim la următorul meci. Ştiam că în play-off va fi foarte greu şi pentru noi.

(6 meciuri 6 înfrângeri cu CFR) Din păcate, nu am putut scoate ceva. Am dat tot, maximum. Şi cu o echipă bună, echipă valoroasă şi cu jucători de mare experieţă. S-a văzut şi pe teren. Eu cred că e greu să îi baţi pe CFR, pentru că în ultimele trei meciuri nu am putut. E greu pentru noi. Să vedem dacă scoatem ceva cu Craiova”,
a declarat Ousmane Viera, care a jucat la CFR Cluj din 2008 până în 2010.

Fundaşul de 32 de ani spune că George Ţucudean este unul dintre cei mai dificili adversari pe care i-a întâlnit:

”(Ţucudean poate fi oprit, sincer?) Eu cred că e cel mai bun jucător din România, cel mai bun atacant. Dacă greşeşti, te taxează. Îmi place mult de el. E greu de oprit, dar e bine şi pentru naţionala României. Eu mă bucur pentru el, pentru naţionala României şi pentru CFR. E greu să îl atac. Trebuie să mă pregătesc mai bine să îl opresc. E foarte bun. Îi doresc baftă şi la naţională şi la CFR”, a mai spus Viera.

Afla mai multe despre: ousmane vieracfr cluj 

viewscnt
Articole similare