Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tun ISTORIC chiar înainte de Nordsjaelland - FCSB. Fotbalistul semnează cu un club de TOP din Europa pe o sumă ameţitoare

Tun ISTORIC chiar înainte de Nordsjaelland - FCSB. Fotbalistul semnează cu un club de TOP din Europa pe o sumă ameţitoaregalerie foto
Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru returul dublei manşe cu Nordsjaelland. Cele două au remizat în partida din tur, în Ghencea, scor 0-0.

Cine se va impune în duelul din Danemarca, de joi seara, va merge în play-off-ul Conference League, unde va lupta pentru un loc în grupe cu învingătoarea dintre Partizan Belgrad şi Sabah.

Chiar înaintea returului cu FCSB, Nordsjaelland este foarte aproape de a da o nouă lovitură financiară importantă în istoria clubului.

Transferat de Ajax de la Nordsjaelland, în urmă cu trei ani, Mohammed Kudus a avut evoluţii remarcabile în sezonul trecut, astfel că acum fotbalistul de 23 de ani este dorit insistent de cluburi puternice din Premier League.

Brighton este dispusă să plătească 40 de milioane de euro pe mijlocaşul ofensiv ghanez, însă Chelsea, Arsenal şi West Ham sunt şi ele interesante de transferul fotbalistului de la Ajax. Cele trei cluburi londoneze au făcut o ofertă chiar de 50 de milioane de euro pentru fotbalistul "lăncierilor".

Indiferent cu cine va semna Kudus în această vară, Nordsjaelland va încasa serios de pe urma acestei mutări. Danezii şi-au păstrat şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer, astfel că, dacă se bate palma cu Brighton pentru suma de 40 de milioane de euro, viitoarea adversară a FCSB-ului încasează 6 milioane de euro.

În stagiunea trecută, Kudus a marcat 4 goluri în cele 6 meciuri jucate în grupele Ligii Campionilor, iar în toate competiţiile a reuşit 18 goluri şi 7 pase decisive în 42 de meciuri jucate pentru Ajax.

Afla mai multe despre: fcsbnordsjaellandconference leagueghencea 

viewscnt
Articole similare