Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turneele de poker bounty vin cu un plus de adrenalină

Turneele de poker bounty vin cu un plus de adrenalină

Publicitate

Comentarii

Turneele bounty au adăugat un plus de distracţie şi imprevizibil în jocul de poker. Sunt întâlnite atât la operatorii online, cât şi în mediul terestru ori în show-uri de succes. Turneele de acest gen sunt împărţite în mai multe categorii şi fac deliciul practicanţilor de poker.

Dacă eşti obişnuit cu turneele de poker, ştii deja că, în mod normal, fondul de premiere este împărţit în totalitate de jucătorii care intră în bani. Lista premiilor este bine definită încă din momentul în care optezi pentru participarea la turneu. Ei bine, turneele cu bounty (recompensă) aduc un plus.

Ele funcţionează după un format oarecum diferit, deşi regulile sunt aceleaşi. Asta pentru că în momentul în care elimini un jucător, declanşezi şi o recompensă. Acest lucru vine cu un avantaj, deoarece s-ar putea să ajungi în situaţia în care nu termini în bani, dar totuşi să faci profit deoarece ai eliminat un jucător sau mai mulţi pe parcurs.

În principiu, turneele bounty sunt împărţite în trei categorii:

•    Turnee cu bounty fix
•    Turnee cu bounty progresiv


•    Turnee cu mystery bounty

Turnee cu bounty fix - În cazul acestor turnee, ştii din start suma pe care o vei câştiga în momentul în care elimini un adversar. Ea este afişată alături de username-ul de pe platforma online. După ce elimini jucătorul, întreaga sumă din recompensă îţi este creditată.

Turnee cu bounty progresiv - Aceste turnee sunt foarte dinamice. Asta pentru că nu încasezi întreaga sumă în momentul în care elimini un adversar. O să dăm un exemplu concret pentru a înţelege mai bine. Dacă un jucător are un bounty de 100 de dolari, vei primi 50 de dolari când îl elimini, iar restul de 50 se vor îndrepta către bounty-ul tău. La final, vei acumula o sumă tot mai mare în recompensa progresivă pe măsură ce avansezi în turneu. Pentru a încasa şi suma din propria recompensă, trebuie să câştigi turneul. Un format dinamic astfel, foarte apreciat de utilizatori.

Turnee mystery bounty - În cadrul acestor turnee, nu ştii care este recompensa adversarului şi o vei afla în momentul în care îl elimini. Elementul surpriză este îndrăgit de utilizatorii site-urilor de online poker, deoarece poţi avea parte o recompensă foarte mare, la fel cum poţi avea şi una mai mică. În unele situaţii, poţi fi recompensat şi cu alte atracţii, cum ar fi gratuitatea de a participa la un viitor turneu sau alte lucruri de acest gen.

Ce recompense sunt oferite?

Recompensele diferă de la un turneu la altul şi în funcţie de structura sa. Uneori poate fi vorba de un procent între 20 şi 50% din valoarea buy-in-ului; alteori este mai mare, iar în alte situaţii este mai mic. Fără niciun dubiu, introducerea recompenselor este unul dintre elementele care au făcut pokerul şi mai îndrăgit în ultima perioadă.

Iar recompensele nu sunt întâlnite doar la operatorii online, ci şi în mediul live. Ele au fost implementate deja în cazinouri şi cluburi de poker din întreaga lume, dar şi în show-uri de succes. Un exemplu concret este Midnight Poker Mystery Bounty TV Show, unde recompensele oferite sunt variate, de la seturi de mini jetoane până la intrări în turnee cu premii considerabile.

Cum să te distrezi mai mult la turneele Bounty

Turneele bounty sunt potrivite pentru toate tipurile de jucători, de la începători până la cei mai experimentaţi. Până la urmă, o şansă în plus de câştig nu trebuie ignorată de nimeni, indiferent de nivelul la care se află. Însă ele vin cu siguranţă cu un plus pentru cei aflaţi la început de drum. Atunci când eşti în acest punct, şansele să ajungi în bani sunt ceva mai mici (mai ales la turneele cu foarte mulţi jucători), dar pe parcurs poţi elimina adversari pe drum şi să rămâi cu ceva.

Dincolo de acest aspect, nu trebuie să ignori fondul de premiere prestabilit. Este distractiv să ţinteşti recompensele, mai ales că inovaţiile stârnesc mereu interes. Însă banii cei mai mulţi sunt împărţiţi la masa finală. Astfel că e recomandat să îţi respecţi strategia şi să ţinteşti premiile finale, care, în mod normal, sunt mai mari decât recompensele oferite. Bounty sunt doar o inovaţie care aduc şi mai multă distracţie la masa de poker, alături de imprevizibil.

Afla mai multe despre: 888pokerpokerpublicitateadvertorial 

viewscnt
Articole similare