Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tuşierul care l-a lovit pe Andy Robertson cu cotul în figură a fost suspendat. O anchetă a fost demarată

Tuşierul care l-a lovit pe Andy Robertson cu cotul în figură a fost suspendat. O anchetă a fost demarată

Premier League

Comentarii

Colegiul arbitrilor din Premier League (PGMOL) a anunţat suspendarea lui Constantine Hatzidakis, arbitrul asistent care l-a lovit cu cotul pe fundaşul Andy Robertson (Liverpool) în pauza meciului cu Arsenal, disputat duminică pe stadionul Anfield, în Premier League, informează agenţia EFE.

PGMOL şi FA (Federaţia engleză) îl investighează pe Hatzidakis pentru că i-ar fi aplicat o lovitură de cot în faţă lui Robertson.

Suspendare pentru tuşierul agresiv

Internaţionalul scoţian a fost văzut reproşându-i cu furie ceva unui oficial la pauză, iar apoi l-ar fi împins pe arbitrul asistent Constantine Hatzidakis.

Surprins, dar şi revoltat, asistentul a ridicat cotul spre figura lui Robertson pentru a-l lovi. Imaginile video au surprins bine momentul.

În consecinţă, tuşierul a fost reţinut de la delegări pe durata anchetei FA şi PGMOL, care vor decide dacă se impune o sancţiune în acest caz fără precedent în Premier League.

Gary Neville şi Roy Keane, păreri împărţite

Gary Neville şi Roy Keane au comentat imaginile în urma meciului, iar părerile celor doi au fost împărţite. Dacă fostul fundaş a fost şocat de lovitura asistentului, fostul mijlocaş a dat vina pe fotbalist.

Nu am mai văzut aşa ceva, ca un arbitru să ridice cotul la un jucător. Cred că va avea mari probleme la finalul meciului”, a spus Gary Neville, în direct la Sky Sports.

Nu îl apucă el primul pe arbitru? Nu sunt sigur, dar se plânge. Ar trebui să se concentreze mai mult la felul în care se apără. L-am urmărit de câteva ori şi este un plângăcios. Continuă să joci şi concentrează-te pe apărare”, a adăugat Roy Keane.

Afla mai multe despre: arsenalliverpoolandy robertson 

viewscnt
Articole similare