Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova, despărţirea de ultimă oră. Un jucător cu nume a plecat din Bănie. Oltenii negociază o lovitură pe piaţa transferurilor

U Craiova, despărţirea de ultimă oră. Un jucător cu nume a plecat din Bănie. Oltenii negociază o lovitură pe piaţa transferurilorgalerie foto

Superliga

Comentarii

Craiova s-a despărţit de încă un fundaş central şi a rămas în lot doar cu trei apărători de meserie. Florin Gardoş, care a avut mari probleme medicale, şi-a reziliat contractul cu echipa din Bănie şi caută să prindă acum un nou transfer.

UPDATE | La scurt timp după publicărea deciziei FRF, Universitatea Craiova a anunţat pe contul oficial de Facebook faptul că a reuşit, într-un final, să-i prelungească înţelegerea lui Florin Gardoş până la finalul sezonului competiţional, cu opţiune de prelungire pe încă un an.


Oficialii Craiovei continuă în această perioadă să facă schimbări masive în apărare. Echipa din Bănie s-a despărţit şi de Florin Gardoş, care nu prea a jucat în ultimii ani din cauza problemelor medicale grave.

Este al cincilea fundaş care se desparte de Craiova în această perioadă, după Kelic, Ferreira, Martic şi Dielna.  Patru dintre aceştia erau fundaşi centrali. În acest moment, Cristiano Bergodi se poate baza doar pe trei apărători centrali de meserie: Bălaşa, Acka şi Cosic.

Gardoş s-a despărţit de Craiova şi caută acum un nou transfer

Ajuns la 31 de ani, Florin Gardoş este departe de forma care i-a adus transferul de la FCSB la Southampton, în 2014, când englezii au plătit nu mai puţin de 6,8 milioane de euro pentru el. După acel transfer, Florin Gardoş a început să aibă grave probleme medicale şi n-a mai reuşit niciodată să atingă forma pe care a avut-o înainte.

În 2018, Florin Gardoş s-a transferat la Craiova, însă nici aici nu a avut prea mult succes şi a fost împrumutat la Poli Iaşi. A revenit în Bănie la începutul sezonul şi nici de această dată nu s-a impus printre jucătorii importanţi. Mai ales că problemele fizice l-au împiedicat să aibă continuitate. Acum, Florin Gardoş caută un nou transfer, la o echipă care să-i ofere mai multă încredere.

Îl transferă Craiova pe Valerică Găman?

Cu aproape o săptămână înainte de reluarea Ligii 1, Cristiano Bergodi are acum la dispoziţie doar trei fundaşi centrali: Bălaşa, Acka şi Cosic. Însă, din informaţiile Telekom Sport, şefii clubului din Oltenia negociază în această perioadă cu Valerică Găman, fost jucător la FCSB, care ultima oară a fost sub contract cu Al Shabab. Principala problemă a lui Valerică Găman este că n-a mai jucat de aproape un an într-un meci oficial, după ce a intrat în conflict cu cei din conducerea lui Al Shabab.

 

Afla mai multe despre: florin gardos 

viewscnt
Articole similare