Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova, speriată şi ea de deplasarea de la Botoşani! După CFR Cluj, oltenii au ridicat şi ei problema: "Sunt îngrijorat"

U Craiova, speriată şi ea de deplasarea de la Botoşani! După CFR Cluj, oltenii au ridicat şi ei problema: "Sunt îngrijorat"
Comentarii

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, debutează cu FC Botoşani, în Cupa României, dar grecul se teme de terenul echipei din Moldova.

  • Meciul FC Botoşani - CS Universitatea Craiova, primul pentru Ouzounidis pe banca oltenilor, va avea loc, joi, de la ora 20.30, în optimile de finală ale Cupei României.

Ouzounidis s-a arătat îngrijorat de condiţiile în care se află terenul de la Botoşani, înaintea partidei cu echipa locală, din Cupa României.

"Mă aştept la un meci greu, nu numai pentru că adversarul este o echipă bună, ci şi din cauza condiţiilor în care se află terenul. Sperăm să se îmbunătăţească. Echipele ca a noastră, cu calitate, au nevoie de un teren bun. Din ce am văzut ieri, terenul nu e bun, dar trebuie să ne adaptăm. Din cauza asta mă aştept la un meci foarte greu. Îmi place echipa din Botoşani, îmi place stilul ei de joc, antrenorul îşi impune stilul lui echipei, o formaţie care joacă bine ofensiv, nu renunţă la meci, încearcă să joace fotbal, luptă.

Sunt îngrijorat atât de adversar, cât şi de teren. Avem un jucător incert, pe Dan Nistor. (n.r. - despre prima impresie lăsată de echipa olteană) Este ceea ce mă aşteptam: o echipă bună, cu o bună organizare, cu jucători buni, cu caracter, care îşi doresc mai mult, să ne atingem obiectivele. Nu mai avem timp să facem transferuri, s-a terminat, dar suntem OK.

Trebuie să ne recuperăm jucătorii accidentaţi. Avem un bun atacant în acest moment, altul accidentat, avem jucători, cel mai important este să fie în formă. Avem un grup bun, care trebuie să se îmbunătăţească prin pregătire, să înţeleagă ce am în cap, ideea mea despre fotbal, ăsta este lucrul cel mai important, nu aducerea de jucători noi.

(n.r. - despre condiţiile de la Craiova) Sunt OK în acest moment. Pot fi mai bune, acesta este obiectivul nostru, să fim mai buni zi de zi. (n.r. - despre regula U21) Este bine să joci cu fotbalişti tineri, dar nu e bine să faci schimbări după un minut, cinci minute. Ai pus această regulă, pentru că vrei ca ei să joace. În România aveţi mulţi jucători talentaţi, care trebue ajutaţi. Nu-mi place asta. Poate că antrenorii au motive să facă asta, nu au soluţii, OK, respect asta, dar mie îmi place regula aceasta, îmi place să joc cu fotbalişti tineri. Este şi o afacere, să creşti jucători tineri, să-i dai echipei naţionale", a spus Ouzounidis.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidiscraiova botosani 

viewscnt
Articole similare